numatic george stofzuiger met zak gve370-2

Numatic George Stofzuiger met zak GVE370-2

Als klassieker hebben we nu de Numatic George stofzuiger met zak GVE370-2. Misschien wel eens gezien op insta waar deze gebruikt wordt in grappige filmpjes. De George is dan ook een gezelligheid in huis. Verder is ook een reiniger te verkrijgen als George. We hebben Bol.com als enige gevonden die deze heeft. Klik dus op onderstaande button en maak uw huis compleet met deze huisgenoot :).
numatic george stofzuiger met zak gve370-2

Shop hier een stofzuizger met gezicht Oke! Het kost misschien wat maar dan heeft een wel de geweldigste stofzuiger aller tijden in huis. De stofzuiger maakt bijna geen geluid en is geschikt voor vloerbedekking en alle hardere vloeren. Ideaal dus om deze snel in huis te halen. Waarom staat deze bij de gadgets? Het is een echte hebbeding als het om schoonmaken gaat. Ga ook eens langs een Siemens EQ6 Plus S800 TE658209RW.

Numatic George Stofzuiger met zak GVE370-2

U krijgt toch bijna zin in het huishouden. Deze kan zo’n 15 liter droog vuil handelen en 9 liter nat vuil. Zeer geschikt om in een rap tempo alles weer op orde te krijgen. In het blauw hebben we bijvoorbeeld ook een Charles CVC371-2 nat- en droogzuiger. Kiest u voor een roze dan heet deze Numatic Hetty plus eco. De bekendste is vaak de energiezuinige Numatic Henry Micro Hvr200Mt ketelstofzuiger. U kunt dus kiezen uit een flinke variatie stofzuigers met gezicht erop.
  • Totale vermogen: 1200 Watt
  • Snoerlengte: 10 meter
  • Actieradius: 15 meter
  • Geluidsniveau: 75 dB
  • Beschikbaar in diverse kleuren en varianten
  • Ga ook eens langs: cadeau voor hem

Leave a Comment