siemens eq.6 plus s800 te658209rw

Siemens EQ6 Plus S800 TE658209RW

Koop hier de Siemens EQ6 Plus S800 TE658209RW. Een betaalbare luxe machine uit de lijn van Siemens. We kunnen veel zeggen maar Siemens is al jaren de speler in de markt met zeer degelijke en prijswinnende koffiemachines. Bij deze heeft u in een handomdraai koffiespecialiteiten, zoals een latte macchiato, flat white, cappuccino of een Americano. Deze kunnen in 2voud worden gezet. Shop hieronder direct bij Coolblue.

siemens eq.6 plus s800 te658209rw

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Heeft u visite over de vloer? Binnen 1 handomdraai zet u van de diverse koffiespecialiteiten er 2. Wel moeten deze dan met dezelfde sterkte en formaat worden ingesteld. Een nadeel denkt u maar het valt allemaal best mee. Zelf zetten we ze gewoon om de beurt. Het mooie aan dit apparaat is het touchscreen kleurendisplay. Deze geeft om een bizar mooi manier de varianten in beeld. Daarnaast kunt u nog diverse dingen instellen zoals de koffiesterkte, watertemperatuur en de hoeveelheid.

Siemens EQ6 Plus S800 TE658209RW

Het melksysteem spoelt zichzelf niet helemaal automatisch schoon. U kunt daarvoor kiezen op het kleurendisplay maar het is geen gedoe. Wel handig om te doen na iedere zetbeurt ivm hygiëne.. Een ontkalkingsbeurt geeft de machine zelf aan op het display. Ideaal dus dat u daar 1x in de zoveel tijd pas naar hoeft te kijken. Wij zoeken in onze shop een soortgelijke om te vergelijken. Misschien komt de De’Longhi Primadonna Elite Experience Ecam 650.85.MS het meest in de buurt.

“Twee melkspecialiteiten tegelijkertijd | OneTouch DoubleCup functies.”

Als u vragen heeft kunt u altijd terecht op het display. Hier wordt alles stap voor stap uitgelegd en dus erg handig in gebruik. De espressomachine van Siemens beschikt over een solide behuizing van roestvrijstaal. Ze worden bewonderd omdat ze erg langs meegaan en vrijwel nooit kapot gaan. Het is daarnaast een erg stille machine dus u kunt al vroeg los om een bakkie te zetten. Deze Siemens volautomaat is een topper maar dat hebben we al gezegd. Als we kijken naar milieu is deze gemaakt van duurzame materialen. Uiteraard is het niet helemaal duurzaam te noemen maar deze komt wel in de buurt.

1 van de betere volautomatische koffiemachine die we zelf ook op kantoor hebben staan – RM

Andere bezoekers bekeken ook: