de'longhi primadonna elite experience ecam 650.85.ms

De Longhi Primadonna Elite Experience Ecam 650.85.MS

Koop bij ons de De Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS. De naam elite in het apparaat zegt het eigenlijk al. Als je een groot koffiefan bent is deze helemaal geweldig. Daarnaast is het een pronkstuk voor in huis. Alle duurdere koffiezetapparaten zijn plaatjes en geliefd onder de miljonairs. U moet dus ook wel wat geld hebben om over deze unieke apparaten te kunnen beschikken.

Zoals u vast kunt zien is deze button naar Coolblue. Ziet u online dat er een goedkopere aanbieder is dan horen wij dat natuurlijk graag. Wat zijn de voordelen van dit apparaat? U maakt eenvoudig ijskoffie, koud of warm melkschuim voor koffie en warme chocolademelk. Ik zie u denken 😉 ijskoffie? Ja die hebben we nog niet eerder gehoord. De koude dranken zijn ideaal als u wilt afkoelen. Lekker hoor in de zomer. In de winter kunt u dan weer gaan voor verse chocolademelk.

Belangrijke Info
Deze wordt thuis gratis afgeleverd en is ook een ster in koude koffie 🙂

Naast de bovengenoemde dranken kan deze nog veel meer. Het bedrag moest ergens vandaan komen dus vandaar de eindeloze keuze aan koffiesoorten en choco. U kunt ook eens langs de Domo DO725K PRO grijs. Ga dus ook voor een flat white of koffie verkeerd. Daarnaast is het ook mogelijk om een standaard Cappuccino of Latte Macchiato te zetten. Voor het opschuimen van de melk gebruikt u de automatische stoompijp. Nog steeds te goedkoop? Ga dan voor de Sage the Oracle Touch Black Truffel 2022.

De Longhi Primadonna Elite Experience Ecam 650.85.MS

De machine heeft een gebruiksvriendelijke touchscreen. Deze is gemaakt in kleur dus nog makkelijker. Een groot voordeel is dat deze via de app kan worden bestuurd. Heerlijk vanuit uw bed alvast een bakkie laten lopen. Gouds om direct koffie te pakken als u net wakker bent. Het is mogelijk om zes gebruikersprofielen in te stellen. Ideaal als het gaat om de de koffiesterkte, -volume en -temperatuur. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om koffie te zetten.

  1. Als extra heeft u van De’Longhi 3 jaar garantie op ieder koffiezetapparaat.

Andere bezoekers bekeken ook: