sage the oracle touch black truffel 2022

Sage the Oracle Touch Black Truffel 2022

1583667Zie hier de Sage the Oracle Touch Black Truffel 2022. Het apparaat ziet er toch geweldig uit. Wat sis bij deze het meest uniek? Dan gaat het om de perfecte melkspecialiteit. U hoeft ook niet te wachten want het knalt er uit. Zoals je op de afbeelding kunt zien is het een overzichtelijke touchscreen display. Maak in een handomdraai een flat white. Ga hieronder naar Coolblue.nl.

  • Direct naar Coolblue.nl

Een nieuw apparaat met touchscreenbediening. Het is dus nog eenvoudig om een bak koffie te zetten. Deze heeft dan ook de 3 stappen tot in detail uitgemolken ;). Melk is de laatste maar ook maling en bereiding is extra aandacht aan besteed. U heeft dus de keuze om de temperatuur te bepalen maar ook de intensiteit. U kunt dan ook 8 favo’s toevoegen aan de bediening.

Sage the Oracle Touch Black Truffel 2022

Inde volksmond heeft een espressomachine. Toch kan deze veel meer zoals een Latte of Cappuccino is ook geen probleem. U voelt zich net een prof met een rvs kannetje. Ik ken deze eigenlijk alleen van de bar. Wat is nog een voordeel? Het apparaat maalt genoeg bonen en deze vallen in de filterdrager. U zag misschien ook al de stoompijp. Deze zorgt gewoon voor de ideaal melk temperatuur. Maargoed dag mag ook wel voor zo’n prijs. De dubbele boiler zorgt voor een extra snelle verwarming. Een geweldig apparaat om voor u en uw vrienden koffiezetten nog leuker te maken. Zoekt u een goedkoper apparaat? Ga dan langs bij de Philips 2200 EP2220-10.

  • Ingebouwde PID temperatuurregelaar
  • Constante zettemperatuur
  • Topper is de flat white

sage the oracle touch black truffel 2022

Andere bezoekers bekeken ook: