espressomachines philips 2200 ep2220-10

Philips 2200 EP2220-10

espressomachines philips 2200 ep2220-10Hier de Philips 2200 EP2220-10 kopen in het zwart. Deze staat op plek 1 in de top 10 best verkochte koffiezetapparaten. Een ideaal apparaat om snel koffie te zetten en deze is daarnaast ook nog heerlijk. Deze heeft een eenvoudig display en is soms met airmiles wel eens in de aanbieder. Wij houden u op de hoogte als het gaat om prijzen. U kunt hieronder direct naar Coolblue.nl voor de beste prijs.

 • Direct naar Coolblue.nl
 • Andere aanbieder: Bol.com

U kunt nu heerlijke espresso of gewone kop koffie uit het apparaat krijgen in een handomdraai. Sterker nog met 1 druk op de knop komt de koffie eruit. U hoeft in de ochtend dus niet meer moeilijk te doen om een heerlijke bak voor uw neus te hebben. Versgemalen bonen naar smaak zorgen voor de laatste fluwelen touch. Zie voor een vergelijkbare de Krups EA8110.

In dit overzicht het volgende:

Philips 2200 EP2220-10

Krijg je regelmatig visite? U kunt deze nu laten meegenieten met de geweldige koffie. Het gaat daarnaast ook erg snel omdat u tegelijk 2 koppen koffie kunt zetten. Zoals u al kon zien heeft de Philips 2200 een display. U kunt deze eenvoudig bedienen want het spreekt voor zich. Zelfs de ouderen onder ons hadden snel door hoe deze werkt. U kunt daarnaast ook melk opschuimen voor een Latte of cappuccino.

Belangrijke Info
Koude melk in een kannetje of direct uit pak. Deze plaatst u onder de stoompijp

De machine geeft vanzelf aan wanneer deze een beurt nodig heeft ;). Ontkalken hoort daar zeker bij. Het is dan ook van belang om alles goed bij te houden. Een bakkie zure melk daar zit niemand op te wachten. Het apparaat begeleidt u trouwens tijdens het reinigingsproces. Dankzij het Aquaclean waterfilter is het snel schoon en veilig voor gebruik. Het waterfilter voorkomt namelijk voor een groot deel het ontstaan van kalkaanslag.

 1. Ga ook eens langs het Philips Senseo roze koffiezetapparaat als u maar een paar 10tjes hebt te besteden

De nieuwe koffiemachine van Philips is zoals gezegd een populair. Zoekt u een vergelijking bij zijn voorganger? U komt dan snel uit bij de Express Koffiemachine Philips Series 2200 EP2224/10 1,8 l 1500W automatisch welke extreem uniek is ontworpen. Ze zijn stuk voor stuk uitgerust met de nieuwste displays en geweldig mooi voor in de keuken. Helemaal klaar om de lekkerste koffie te drinken? Ga voor de Philips 2200 EP2220-10.

Philips Espressomachine Zwart 2200 serie EP2220/10

Om nog meer in te gaan op de kenmerken maken we hieronder een opsomming. Het moet natuurlijk ook niet teveel lezen worden, anders worden we allemaal gek. We noemen nog wel even dat het product is ontworpen in Italië.

Variant melkopschuimer

Een belangrijk onderdeel is melk als het gaat om populaire koffies. Denk aan de Latte of Cappuccino. Deze heeft een klassieke melkopschuimer. Wat is dit dan? Deze gebruikt stoom om melk heerlijk zacht op te schuimen. Het proeft zijdezacht, gaat snel en is vol van smaak. U kunt de klassieke melkopschuimer eenvoudig schoon krijgen. Haal bijvoorbeeld het tuutje eraf of zet het melkcleaner programma aan.

One Push touchdisplay

Jahoor komen ze weer met een Engelse term Het wil niks anders zeggen dan één druk op de knop. Zo snel heeft u de koffie die u wenst. Het gaat dan wel op Espresso en koffie normaal. De andere varianten met melk zijn allemaal wat lastiger maar nog steeds eenvoudig. een touchdisplay welke heel erg waar voor uw geld is.

Koffiekeuze en varianten

Wat wil dit precies zeggen? Koffiekeuze is hoe u uw koffie het liefst drinkt. Houdt u van sterk dan past u de sterkte aan. Dit kan eenvoudig via het menu. Het spreekt voor zich. De hoeveelheid kan daarnaast ook worden aangepast. Wenst u een klein bakkie in de ochtend en een volle mok in de avond? U stelt het zo in. De drie verschillende instellingen kunnen worden opgeslagen.

12 standen voor maalmolen

De maalmolen heeft dus 12 standen. Volgens mij hadden we dat al even benoemd. De keramische molens kunnen 12 verschillende standen aan. U kunt de bonen dus malen zoals u dat wenst. Het is leuk om voor de grap alle 12 de standen eens te proberen. De bonen kunnen dus van grof naar heel erg fijn maar dat merkt u snel genoeg ;).

Temperatuur en aroma

Aroma is een term die u vaker hoort. Helemaal als we het over koffie hebben. Het Aroma Extract-systeem welke ingebouwd zit kan zorgen voor temperatuur met aroma als perfecte tegenhanger. Houdt u dus van hot koffie? Dit is zo gefixt door de juiste instelling. Deze is in de stellen tussen de 90 en 98 °C. Ga dus voor een gouds bakkie even langs deze instellingen.

AquaClean-filter

Aangekomen bij een vervelend onderwerp. De Philips 2200 EP2220-10 moet helaas ook onderhouden worden. Dit kan eenvoudig door de AquaClean filter. Wat wil dit dan zeggen? Het apparaat geeft ongeveer na een 5000 kopjes aan dat deze gereinigd wenst te worden. Het filter kan dan vervangen worden en dat zorgt dat deze niet hoeft te worden ontkalkt.

De nieuwe Modellen van Philips koffiezetters

We hebben een tal van modellen van Philips die er onlangs zijn bijgekomen. Een voorbeeld daarvan is de Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40 Espressomachine zwart/RVS. U denkt misschien wel, ik ken het apparaat? Hij lijkt inderdaad op de Siemens EQ6 plus s800 TE658209RW. We hopen u met ons aanbod zoveel mogelijk diversiteit te bieden om een goede keuze te maken. Bovendien hebben wij het assortiment uitgebreid met een aantal horeca koffiemachines maar ook een duurdere Philips Series 3200 EP3221/40 espressomachine!

“Automatische ontkalker Melkopschuimmethode: Stoompijpje (HxBxD): 43,3 x 37,1 x 24,6 cm”

De modellen van Philips zijn gek genoeg in het zwart beschikbaar en soms in het chrome. U kunt natuurlijk een verzoek indienen om deze in het groen, geel of rood te krijgen maar het heeft geen meerwaarde. Bestel bij ons de koffiemachines online en wij hebben de prijzen al vergeleken. Wij wensen u alvast een smaakvolle dag met de zetters met nieuwste en bijzondere technieken. Naast de body of omhulsel heeft de Philips EP2220 ook een nog betere prestatie op het gebied van koffie. Aan ieder detail is gedacht en dat maakt het top de populairste espressomachine van dit moment. Dit technologische hoogstandje is een lust in iedere keuken. Heeft deze dan geen mindere kanten? Ja natuurlijk wel! Hij heeft geen kleurendisplay maar ach dat maakt niet veel uit. We wensen u veel plezier met deze machine.

Top 5 koffiemachines van 2022

Hier gaan we in op de top 5 machines die nu zijn te verkrijgen. Zoals u kunt zien staat de Philips 2200 EP2220-10 op plek 1. Wat nog meer opvalt is dat de nummer 2 ook een Philips is. U zit dus goed als u voor een dergelijke machine gaat. Na de 9.4 van de Philips 2200 EP2234/40 komt pas een De’Longhi zetter. Hoe zijn ze tot deze score gekomen? We hebben gekeken naar de beoordeling van de klant, de prijs en de mogelijkheden. Als laatste is ook gekeken naar de kwaliteit die uit het apparaat zelf kwam. Op het gebied van espresso hoeft u dus niet verder te zoeken.

top 5 beste koffiemachines 2022

U kunt via bovenstaande afbeelding direct naar de top 5. Hier kunt u ook alle apparaten direct bestellen bij onze aanbieder bol.com. Op plaats 3 staat wederom een Philips. Het is de LatteGO 3200 series EP3246/70. Een apparaat die we in onze shop al voorbij hebben zien komen. Opvallend dus 3 Philips apparaten in de top 5. De top 10 wordt bijvoorbeeld afgesloten met de Philips Cafe Gaia HD7546/20 – koffiezetapparaat. Wederom 1 van Philips. We gaan hieronder verder over de koffiebonen. Een apparaat is belangrijk maar goede bonen misschien nog wel meer.

top 3 koffiebonen op prijs en kwaliteit

We gaan hier verder in op de bonen voor de machine. Zoals gezegd is een goed apparaat altijd lastig te kiezen. Wanneer u eenmaal een beslissing hebt genomen komt een vervolg. Het is leuk om allemaal uitte zoeken maar wij maken het u nog makkelijker. Hier hebben we alvast een top 3 bonen. Deze zijn uit 3 categorieën uitgekozen. Bij de eerste is gekeken naar de populariteit. Het gaat dan om de keuze van duizenden klanten. De nummer 2 is gekozen aan de hand van kenmerken uit de fabriek en de branding. De laatste is een prijskeuze. U kunt dus zelf selecteren welke u fijn vindt.

top 3 koffiebonen op prijs en kwaliteitBijna vergeten om te zetten dat er ook nog een aanbieding tussenzit. Het gaat om de middelste. U heeft het vast al gezien. Op plaats 1 vinden we Lavazza koffiebonen L’Espresso Gran Crema. Het woord Espresso zegt het al. Deze past perfect bij de Philips 2200 ep2220-10. Een geweldig cijfer maar heeft ook 1 nadeel. Qua prijs is het een zak die u het liefst alleen tijdens speciale gelegenheden wilt gebruiken. Nummer 2 is de Lazarro koffiebonen Crema Schumli. Zelf ken ik dit merk niet maar goed. Het is een prijs waar u wel blij van kunt worden. De laatste is; Alberto koffiebonen caffe crema. Een prima prijs met een score boven een 9. We hopen u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd over de bonen. Geniet van het apparaat en we zien u graag terug. Ga ook eens langs de barbecues in de shop.

Specificaties: Philips 2200 EP2220/10 met 5 ster review

 • Merk: Philips Variant: 2200 EP2220/10
 • Instelbare sterkte
 • Temperatuur kan worden ingesteld
 • Kopjes warmer met warm water
 • Heet water ook mogelijk
 • Waterreservoir is afneembaar
 • 275 gram reservoir voor bonen
 • Geen melkbeker aanwezig
 • Aanvullende functies: stoompijpje & waterfilter
 • Schakelt automatisch uit
 • App niet mogelijk
 • Watervolume kan worden ingesteld
 • Kan in vaatwasser
 • Max 2 koppen per keer
 • 1,8 liter waterreservoir
 • Koffiebonen met one touch
 • Specialiteiten: Café lungo, Espresso
 • 4 programma’s
 • Maalgraad kan worden ingesteld
 • Stand by tuning
 • Verpakkingsinhoud: Koffiemachine, tube met smeermiddel, maatschepje, tester voor waterhardheid
 • Uitneembare zetgroep .
 • Touchscreen bediening
 • Vermogen (1500 W)
 • Geluidsniveau (70 dB)
 • Gewicht (9322 g)
 • Instelbare koffiehoeveelheid
 • Verpakking h x b (475 mm x 499 mm)
 • Automatisch ontkalkingssysteem
 • Gewicht is 7500 gram
 • 2 jaar garantie
 • Verpakking lengte (301 mm)

Andere bezoekers bekeken ook: