krups ea8110

Krups EA8110

Koop hier de Krups EA8110 zwart. Een geweldig apparaat met een review van 5 sterren. Het apparaat zet 2 bakjes koffie tegelijk. U kunt daarnaast zelf instellen hoe ster, de hoeveelheid en wat al niet meer. Ohjaa de temperatuur kan zelfs worden ingesteld. Bestel hieronder direct het apparaat bij de goedkoopste aanbieder Coolblue.

krups ea8110

Direct naar de goedkoopste aanbieder

2 kopjes tegelijk dus zoals we net zeiden maar is dat alles. Deze heeft als unieke item een draaiknop zodat u exact de juiste hoeveelheid kunt zetten. Bent u dus een grote drinker dan kunt u gaan voor veel milliliters. Een wens van de meeste koffieliefhebbers. De Espressomachine zwart Philips 3000 Serie HD8824-01 komt hier het dichts in de buurt.

Belangrijke Info
De espressomachines van Krups malen de bonen 20% sneller met de Active speed molen.

Krups EA8110

De snelst malende koffiemachine die er bestaat. Maar heeft u nu bijvoorbeeld zin in een cappuccino? Dan gebruikt u het stoompijpje om melk op te schuimen. Het is dan nog wel zaak om zelf de schuim toe te voegen of hoe u het ook wenst op te bouwen. Uw zelfgemaakte melkspecialiteit past ook prima in een Latte of andere varianten. Het apparaat geeft aan wanneer deze gereinigd kan worden. Zo vergeet u het niet en gaan de leidingen automatisch schoon. Ideaal met zo´n kalklampje dan weet u wanneer het weer nodig is.

  • Tekstdisplay & Keuzemenu
  • 2 koffierecepten in te voeren
  • Temperatuur in 3 verschillende niveaus
  • Zie ook de Philips 2200 EP2220-10

Andere bezoekers bekeken ook: