magimix nespresso essenza mini rood

Magimix Nespresso Essenza Mini Rood

Koop hier de Magimix Nespresso Essenza mini rood. Het is een kleintje onder de koffiezetters. Toch kent iedereen deze wel. Het extra compacte formaat vindt u vaak in hotels of is geschikt voor op de slaapkamer. Een vergelijkbaar kleine machine is de Nespresso Koffiecupmachine Zwart Magimix Inissia M105. Shop deze hieronder direct bij Bol.com.

magimix nespresso essenza mini rood

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Voor iedere huishouden is deze best populair. De koffie uit deze koffiemachine is ook goed te drinken, toch heeft deze een nadeel. Als u kijkt naar de prijs voor de cupjes schrikt u. Daarom is het soms goed om om te kijken om een luxere variant te nemen. Denk bijvoorbeeld aan de Philips 2200 EP2220-10. Met de instelbare waterhoeveelheid zet u zo espresso, latte, cappuccino en lungo. Kiest u voor minder water dan wordt deze ook sterker.

Magimix Nespresso Essenza Mini Rood

Drinkt u graag in de ochtend een bakkie? Deze is ook ’s ochtends erg snel. Dat kunt u van mij niet zeggen. Ik ben niet vooruit te branden maargoed het gaat niet om mij ;). Heeft u net als iedereen haast dan heeft u zo een bak voor onderweg. Geniet anders nog snel van een kopje koffie aan tafel. De koffie is namelijk zo gezet want binnen 25 seconden is de koffiemachine opgewarmd. Ook kan deze automatisch uitschakelen. Dus wat wilt u nog meer ;).

  • Type koffie: Cup
  • Koffiespecialiteiten: Espresso & Café lungo
  • Geen melkopschuimer
  • Aantal programma’s: 2
  • Nespresso Original

Andere bezoekers bekeken ook: