philips senseo roze koffiezetapparaat

Philips Senseo Roze Koffiezetapparaat

Philips Senseo Original Plus CSA210/30 RozeGa hier voor de Philips Senseo Roze koffiezetapparaat. Een voordeel is de keuze tussen zwaar of een zachte kop koffie. Deze heeft u binnen een handomdraai klaar. Eigenlijk hoeft u alleen een glas eronder te zetten en de rest gaat vanzelf.

Lungo is de sterke variant. Een voordeel is namelijk de Intensity Select functie. Deze zorgt voor goudse koffie. Eerder hoorden we al de koffieboost-technologie. Wat is dat dan? Het warme water wordt gelijkmatig over de koffiepads gestort eigenlijk. We bespreken ook nog een keer de cremalaag. Niet iedereen is er fan van maar met deze zetter is het een goede laag. Milieu staat hoog in het vaandel: Onmiddellijk starten, direct opgewarmd of hoe je het wilt benoemen.

  • Apparaat schakelt zich direct uit.
  • Lager energieverbruik
  • Gerecyclede materialen
  • Tot zo ver het milieu aspect

Philips Senseo Roze Koffiezetapparaat

We hadden het bij Royal-Merchandise net nog over de gerecyclede materialen. Maar deze heeft meer. U kunt het apparaat bijvoorbeeld in diverse kleuren krijgen. We hebben bijvoorbeeld ook een blauw, gele, groene en ga zo maar door. Zoekt u toch een ander apparaat? Ga dan eens langs de Philips Koffiezetapparaat Kopermetaal Grind Brew HD7768-70.

  1. Veel gekocht apparaat voor een normale prijs!

philips senseo roze koffiezetapparaat

Andere bezoekers bekeken ook: