philips koffiezetapparaat kopermetaal grind brew hd7768-70

Philips Koffiezetapparaat Kopermetaal Grind Brew HD7768-70

Koop bij Bol.com een Philips koffiezetapparaat kopermetaal grind brew HD7768-70. Een koffiezetapparaat met geïntegreerde koffiemolen om een lekker bakkie verse bonen te zetten. We hebben overal op internet gekeken en uiteindelijk gekozen voor Bol.com omdat het apparaat hier ver onder de 100 euro komt. Wilt u toch liever een koffiezetter met cupjes? Ga dan voor een Nespresso koffiecupmachine zwart Magimix Inissia M105.

philips koffiezetapparaat kopermetaal grind brew hd7768-70

Koop bij bol.com

Ook is deze Philips te verkrijgen in een andere kleur. Via deze knop komt u bij Bol.com en ziet u ook de andere koffiezetapparaten uit de top 10. De koperen kleur valt op en is echt een design stukje geworden. U kunt zelf de sterkte bepalen om een ideaal bakkie te zetten. Een luxe gadget op het apparaat is de timer. U kunt dus naar beneden komen lopen en direct aan een bakkie lurken.

Pluspunten Geïntegreerde koffiemolen | versgemalen bonen
Pluspunten Instelbare sterkte (mild, normaal of sterke koffie)
Pluspunten Geschikt voor gemalen koffie

De timer zorgt ervoor dat u koffie de avond ervoor al kunt instellen!

Philips Koffiezetapparaat Kopermetaal Grind Brew HD7768-70

Het is belangrijk om een ideaal gemalen bakkie te krijgen. De kegelvormige maalmolens zorgen dat de juiste hoeveelheid en op de perfecte manier in het kopje terecht komt. U kunt zelf bijstellen mocht het veel te slappe koffie worden. Daarnaast kan een warmhoudtijd in worden gesteld. Deze kan door de automatische uitschakeling worden stopgezet.

geïntegreerde koffiemolen met instelbare maalstand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *