mancave bouwen

Mancave Bouwen

Een Mancave bouwen bij ons of een Man Cave zoals Amerikanen het noemen wordt gebruikt om met vrienden bij elkaar te komen of om rustig sport te kunnen kijken. Een cave voor heren niet te verwarren met een She Shad. We hebben lang gezocht naar gadgets die in ieder geval moeten voorkomen in een mancave. In een mancave design mogen een aantal producten en gadgets zeker niet ontbreken. Een belangrijk onderdeel is een locatie om een mannenkamer op te bouwen. Een aantal producten zoals gaming, televisies en elektronica gadgets die zeker niet mogen ontbreken.

Mancave Bouwen

Een mancave bouwen op een goede locatie? In veel gevallen wordt gekozen om het in de tuin, kelder of in een aparte kamer te ontwerpen. Een kamer om met vrienden bij elkaar te komen is geweldig belangrijk. Een avond lekker sport kijken of pokeren met vrienden kan in alle rust in uw Mancave. Geniet heerlijk van een sigaar en whisky tijdens deze bijeenkomsten. Hieronder helpen we u verder met een mancave bouwen maar ook diverse voorbeelden van geweldige mancaves. Liever alleen een bar in huis om te ontspannen met vrienden? Lees dan gerust verder.

Mancave Spullen

Een aparte kamer is de meest eenvoudige manier om een mancave te creëren. U kunt de kamer of grot naar hartenlust omtoveren tot een game-room, pokerkamer, sportcafé, lounge en ga zo maar door. Heeft u dus een kamer of garage die alleen maar wordt gebruikt om spullen op te slaan dan is het nu de mogelijkheid deze compleet om te bouwen naar uw wensen. Een mancave bouwen maar geen ruimte? Heeft u bijvoorbeeld wel een grote tuin bekijk het overzicht tuinhuizen. We hopen dat u geniet van de ontwerpen en een mooie mannenkamer kunt ontwerpen. Info kunt u ook halen via; She Shed bouwen en inrichten. Hieronder nog een voorbeeld van een fantastische kamer en de nodige mancave spullen.

Man cave

Een Man cave of zoals wij zouden zeggen een mannenkamer hoeft absoluut niet duur te zijn. Veel items en gadgets zijn al voor een lage prijs te krijgen als er maar genoeg ruimte beschikbare is. Sport kijken met vrienden is toch een nummer 1 prioriteit met een biertje en een sigaar. De voorbeelden die we zien op de afbeeldingen en Youtube geven ideeën weer om zo een eigen man cave te creëren. Uiteraard zijn we benieuwd naar uw ideeën en welke features zeker niet mogen ontbreken. Laat het ons gerust weten onderaan de pagina of stuur een afbeelding van uw man cave.

Mancave Maken

Een mancave maken begint met een idee of thema. In veel gevallen wordt een mancave ontworpen met de items waar we ons goed bij voelen. Bent u graag met vrienden in de kroeg dan kunt u een café aan huis maken. Bent u een fan van auto’s dan kunt u het ontwerp compleet aanpassen naar de ideeën van de autowereld. We zien in veel caves ook een pooltafel of biljart om lekker met een biertje te ontspannen. We gaan straks dieper in op de Mancave gadgets. Een mancave maken hangt samen met de locatie en het idee. Heeft u een grote tuin dan kunt u denken aan een tuinhuis. Hieronder een aantal voorbeelden van perfecte tuinhuizen voor een cave. De prijzen variëren dus u kunt ook een totaaloverzicht: tuinhuizen bekijken bij onze aanbieder.

Mancave Gadgets

Een geschikte locatie in huis of een perfecte blokhut voor in de tuin? U kunt deze nu vullen met de mooiste Mancave gadgets. Een bar mag natuurlijk niet ontbreken waar met vrienden lekker kan worden gedronken. Gamen of sport kijken? Een groot scherm of televisie is dan een must. Wenst u een curved tv of liever een groot scherm door middel van een beamer? U kunt een overzicht beamers hier bestellen bij onze aanbieder Coolblue of klik op onderstaande afbeelding. De basis van de man cave is gelegd maar welke mancave gadget mogen ook zeker niet ontbreken? Om indruk te maken net zoals de afbeeldingen kunt u hier een overzicht vinden van pooltafels. De gadgets zorgen voor een mannelijke uitstraling en u kunt het natuurlijk zo gek maken als u zelf wenst.

Een mannenkamer zonder televisie of beamer is als een broodje shoarma zonder knoflook. Een lege muur over dan is een beamer kopen een goedkope oplossing. Een beamer is al beschikbaar voor €299,00 en een prachtige grote televisie met scherp beeld kan vanaf €1000,00 voor een prachtige formaat. Nogmaals het ligt aan de bestedingsruimte maar u kunt het zo gek maken als u zelf wenst.

Een aantal voorbeeld gadgets in het geval van miljonairs gadgets zoals hierboven. Om complete kamer ideeën te krijgen of informatie over een mancave bouwen dan kunt u het filmpje hieronder bekijken. We horen of zien graag uw ideeën. Laat ze achter onderaan de pagina of laat het weten via Facebook. Ga vanaf hier ook direct weer naar de Royal Merchandise homepage.

mancave bouwen

Leave a Comment