top 10 valentijn cadeaus voor 2022

Top 10 Valentijn Cadeaus Voor 2022

We starten zo dadelijk met de top 10 Valentijn cadeaus voor 2022. Het is voor mannen altijd om te beslissen wat de vrouw nu wenst. Dat is andersom net zo goed. Vrouwen hebben over het algemeen een beter idee wat goed in de smaak valt. En nee ik bedoel geen PS5 spel.

Top 10 Valentijn Cadeaus Voor 2022

Veertien februari, de dag van de liefde, een dag om elkaar even lekker in de watten te leggen met een kleine attentie. Natuurlijk heb ik het nu over Valentijnsdag, maar wat zijn dit jaar de beste Valentijn cadeaus? In deze top tien komt u hierachter.

Nummer 10 Badjas

badjas leopard lang voor valentijnLekker samen op de bank ontspannen in een zachte badjas is mijn persoonlijke favoriet op Valentijnsdag. Even tot rust komen en niets moeten doen. Heerlijk om een fijne dag te beleven.

Bekijk op bol.com

 • Direct te bestellen bij Bol.com
 • Prijs vanaf €19.95
 • Een geweldig cadeau voor zowel de man als vrouw

Nummer 9 Fotolijstje met foto

Prachtige herinneringen wilt u natuurlijk altijd koesteren en dit kan met een fotolijstje. Uw man kan deze op zijn kantoor zetten en dan elke koffiepauze wegdromen bij de mooiste momenten. Vrouwen zijn daarnaast ook altijd wel gek op zulke verrassingen.

 • Klik op de afbeelding onderaan en u komt zo bij Bol.com terecht.

Nummer 8 een doordacht cadeau

pantoffels voor man en vrouwEen doordacht cadeau is een cadeau waar je even bij moet rondkijken. Zo heb ik vorig jaar mijn vriend een nieuw scheerapparaat cadeau gegeven, omdat de zijne kapot was gegaan. Klaagt uw vrouw over koude voeten? Of uw man over zijn kapotte pantoffels? Deze hints kunnen u helpen om het perfecte cadeau te vinden.

Bekijk op bol.com

 • Direct naar Bol.com
 • Prijs vanaf €3,00

Nummer 7 Parfum

parfum voor valentijnsdagWie wil er nu niet lekker ruiken? Heeft uw man of vrouw een favoriete parfum? Dan zal dit cadeau zeker gewaardeerd worden. Hier hebben we even geen onderscheid gemaakt tussen man en vrouwenluchtjes. Klikt u dus hieronder dan komt u bij het totaaloverzicht uit.

Bekijk op bol.com

 • Prijs vanaf €3,20
 • Heren en dames luchtjes
 • Eau de toilette & parfum

Nummer 6 Hobby spullen

Dit is een Valentijns cadeau dat je helemaal zelf kan personaliseren. Houd uw vriend van tuinieren of uw vrouw van haken? Een Valentijnscadeau voor je vriend kan dan bijvoorbeeld een nieuwe schop of plantjes zijn en een Valentijn voor haar kan nieuwe wol zijn. Misschien wel artikelen voor een te bouwen She Shed.

 • Deze artikelen zijn de verkrijgen bij Intratuin en soms bij de grotere supermarkten

Nummer 5 Geurige zeepjes

Een zachte bodylotion of toch een geurige shampoo? Welke u ook kiest het zijn allemaal verwennerijen onder de douche. Een geweldig cadeau omdat de prijs hier ook naar is. Wanneer u hierboven bij parfum klikt op de button, kunt u ook eenvoudig zeepjes en lotions vinden. Hier staan zelfs wierookstokjes tussen.

Nummer 4 Valentijnskaart

Een zelfgeschreven kaart heeft altijd iets persoonlijks en een zelfgeschreven Valentijnskaart is echt een cadeau recht uit het hart. Verzin een prachtig gedicht en schrijf deze met mooie krulletters erop. Dit zal het hart van uw geliefde zeker doen smelten.

Nummer 3 juwelen

sieradendoos voor valentijnsdag 2022Goud, zilver of toch een ander metaal? Zag uw geliefde iets moois in de vitrine van de juwelier dan kan dit zeker een mooi geschenk zijn. We hebben als afbeelding voor een sieradendoos gekozen. Het is zo lastig om een populair sieraad of juweel te kiezen. Helemaal als wij man en vrouw op 1 hoop gooien.

Bekijk op bol.com

 • Totaaloverzicht juwelen

Nummer 2 bloemen

Het fleurt het huis op en verspreid een heerlijke geur. Echt een cadeau om samen van te genieten. Of je nu voor een bos bloemen of voor een blijvende bloem kiest het zorgt altijd voor een goede sfeer in uw huis. Ik geef u graag een tip. Koop de bloemen nooit in de buurt of bij een pompstation, want die blijven niet lang mooi.

Nummer 1 chocolade

Iedereen houdt van chocolade, het is in kleine hoeveelheden ook gezond en het laat ons goed voelen. Een geschikt Valentijn cadeau voor zowel man en vrouw. De vraag is nu alleen nog kiest u voor melk, puur of witte chocolade?<

 1. Jaha! Op 1 chocolade voor zowel de man als vrouw. Klik hieronder op de afbeelding en ga naar het overzicht.

top 10 valentijn cadeaus voor 2022