vakantie curacao

Vakantie Curacao

We hebben 2 varianten als we kijken naar een vakantie Curacao. Deze kan worden geboekt als een georganiseerde groepsreis waar u van top tot teen in de watten wordt gelegd. Uiteraard kunt u ook kiezen voor losse Curacao vliegtickets. Een reisorganisatie neemt veel werk uit handen voor wat betreft zaken als vliegtickets Curaçao, reisverzekering, lokaal geld en medische hulp. U betaalt voor een groepsreis voor bovengenoemde zaken, maar het voordeel is dat u met een ‘gerust hart’ kunt genieten van uw vakantie Curacao. Een reisorganisatie is ideaal omdat u naast bovengenoemde zaken zeker het hele eiland kunt bezichtigen. Liever alles zelf regelen dan kunt u vliegtickets Curacao boeken bij onze betrouwbare aanbieder. Een groot voordeel is dat u niet afhankelijk bent van anderen en bijvoorbeeld kunt kiezen voor relaxen in combinatie met duiken op Curacao.

goedkope online vliegtickets naar curacao

curacao vakantie

Klik hier om direct te boeken >>>

Vakantie Curacao

Een vakantie Curacao voelt letterlijk al thuiskomen. De prachtige ABC-eiland in de Cariben. Een vakantie naar Curaçao heeft letterlijk alles. U kunt genieten van de prachtige witte stranden, de palmbomen overal en op Curacao wordt ook nog eens Nederlands gesproken. De Curaçao handelskade in Willemstad doet een beetje denken aan de grachtenpanden zoals wij ze kennen. Naast de bezienswaardigheden op Curacao kunt u heerlijk duiken, vissen, zeilen en windsurfen om uw ontspannen Curaçao vakantie compleet te maken. Zoekt u tussendoor nog geweldige feesten dan mag een bezoek aan Mambo Beach niet ontbreken. De feesten worden afgewisseld met heerlijke ontspannen aan het witte strand.

Vliegtickets naar Curacao voor de beste prijs

Vliegtickets Curacao zijn eenvoudig te boeken bij onze betrouwbare aanbieders. De vliegreis naar Curaçao duurt ongeveer 10 uur. Een retourticket kost 499 a 700 euro (seizoensgebonden). Kies voor een retourticket Curaçao met open datum of vliegtickets Curacao waarvan u de retour datum goedkoop kunt wijzigen. Als u een Curacao vliegticket zelf koopt, kijk dan of het goedkoper is om vanuit Engeland, Duitsland of België te vertrekken. Retour vliegtickets Curacao kunnen ook vanaf Aruba, Bonaire of Miami naar Nederland. Bekijk de mogelijkheden om heerlijk van het zonnige Curaçao te genieten.

Curacao Last Minute

Curacao Last Minute boeken? Uiteraard kunt u kiezen voor een last minute Curacao. Waar moet ik rekening mee houden bij het boeken van een Curacao last minute? Zorg dat u bij de bank een wereldpass aanvraagt. U krijgt dus een pinpas waarmee u overal op Curaçao kunt betalen. De banken die zijn aangesloten bij Amerikaanse banken werken altijd. In alle gevallen valt er wel wat te regelen. Een reisverzekering is altijd handig als u last minute niet meer kunt, scheelt weer een hoop Marktplaats gezeur. Zorg dat u ook een medische pas bij u heeft. Met de pas krijgt u korting op medische hulp. Uiteraard moet u ook in het bezit zijn van een geldig paspoort. De zaken compleet geniet dan van uw Curacao last minute.

Weer Curacao

Een groot voordeel voor de Nederlandse Antillen en dus Curaçao is dat het buiten het orkaan gebied ligt. Het gehele jaar schijnt de zon met in de winter af en toe een regenbui. De gemiddelde temperatuur is rond de 27 graden het gehele jaar. Het kan wel eens gebeuren dat ergens op de Cariben een storm voorbij komt waardoor het op Curaçao ligt bewolkt kan worden. Het weer Curaçao heeft dus geen invloed op een vakantie Curaçao. De beste reistijd is dus ook het gehele jaar. Het is u misschien opgevallen dat op de afbeeldingen de palmbomen wat scheef staan dat komt door de oostelijke passaatwind. In de lente staat er iets meer wind bijvoorbeeld. Vragen over het onderwerp weer Curaçao?

Vervoer Curacao

Vervoer Curacao kan uiteenlopen van een auto kopen tot de bus. In het straatbeeld ziet u vooral oudere bussen en 9 persoons- mini busjes. Bent u langer op Curaçao dan is een auto kopen zeker een aanrader. Voor rond de 2000 Naf (760 euro) heeft u al een auto tot uw beschikking. het eiland is niet groot dus het openbaar vervoer spreekt voor zich. Een konvooi zoals de grote bussen worden genoemd en de kleine busjes rijden niet op vaste tijden. Een huurauto Curaçao is het meest geschikt om het eiland te verkennen. Op de luchthavens en in alle hotels vindt u vertegenwoordigingen van de grote maatschappijen (Avis, Budget, Hertz & National). Vaak kom je op de lijst omdat ze niet aan de vraag kunnen voldoen. Veel maatschappijen hanteren een studententarief. Een taxi heeft u al voor 10 gulden per persoon.

Curacao Bezienswaardigheden

De Curacao bezienswaardigheden die wij hebben geselecteerd mogen niet ontbreken op een heerlijk ontspannen vakantie Curacao. We gaan straks verder op Willemstad Curacao waar een foto van de Willemsbruggekleurde huisjes en natuurlijk de pondjesbrug niet mogen ontbreken. Hieronder een korte opsomming van Curacao bezienswaardigheden met een diepere kijk op de populaire attracties.

-Klein curacao (Onbewoond eiland voor de kust van Curaçao)
-Zwemmen met dolfijnen (Seaquarium Beach)
-PADI duiken Curaçao
-Christoffelberg beklimmen (Nationaal Park)
-Struisvogelboerderij 
-Museum
-Boka park
-Lagun met schildpadden en Flamigopark.
-Kruidenvrouwtje Curacao-West
-Cas Abao, Bon Bini Beach en Playa Kanoa (dolfijnen en surfen)
-Rondleiding hoe wordt Blue Curacao gemaakt
-Bioscoop
-Pontjesbrug en Floating market
-Mambo Beach

Willemstad Curacao

Willemstad Curacao staat natuurlijk bekent om de kleurrijke huizen die we vaak voorbij zien komen op foto’s. Een bezoek aan Willemstad Curacao mag dan ook niet ontbreken met een ander hoogtepunt de pondjesbrug. Wenst u een heerlijke maaltijd dan is restaurant Gouverneur. Een redelijk grote stad met mensen uit Europese, Amerikaanse en bovenal Antilliaanse culturen. In Willemstad Curaçao ligt het minimumloon erg laag. Een reden van het lage minimum loon zijn veel daklozen (chollers). Tijdens uw vakantie Curacao kan het één van de nadelen zijn. Verder heeft Willemstad redelijk wat uitgaansmogelijkheden, een groot Business District, een groot aantal winkels en prachtige stranden net buiten Willemstad. De vakantie Curaçao andere mogelijkheden kunnen zijn Montana of Spaanse Water. Bekijk een andere luxe optie zoals een Dubai Vakantie of bekijk ik wil op rondreis en vakantie naar Vietnam.