she shed bouwen en inrichten

She Shed Bouwen en Inrichten

Wilt u vandaag nog een She Shed bouwen en inrichten? Ga dan los via deze pagina. Als u kijkt naar de She Shed dan is dit de vrouwvriendelijke variant op de Mancave. Mannen hebben een kamer om te ontspannen dus waarom voor de vrouw ook niet een plek. Een groot voordeel van een lady Shed is de ruimte. Een klein hoekje in de tuin of plaats onder een boom is al voldoende om een tuinhuisje voor vrouwen liefdevol en romantische in te richten. Gaat u voor een grote ladycave? u kunt voor de inrichting dan ook kijken bij sauna’s en zwembaden om een wellness kamer na te bouwen.

she shed bouwen en inrichten

Via Fonteyn alles voor de Ladycave

Een She Shed is ideaal om met vriendinnen thee te drinken en lekker een boek te lezen. Het hoeft daarom ook maar een kleine tuinhuis of overkapping te zijn. Een shed kan bijvoorbeeld ook heerlijk zijn als u een fan bent van schilderen of bijvoorbeeld tuinieren. Een Mancave hebben we al vaak voorbij horen komen maar een Shed is compleet nieuw voor de meesten. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar uw inspiraties of voorbeelden. Ga onderaan de pagina los met het Youtube-filmpje.

Een ladycave maakt iedere relatie beter omdat u lekker tot rust kunt komen.

She Shed Bouwen en Inrichten

Een romantische en sprookjesachtige dames shed wil iedereen wel. The “things women do!” kunnen worden uitgevoerd in een schuurtje in de buurt van het huis. Al jaar en dag wordt gekeken of de schuur kan worden gebruikt voor ontspanning in plaats van een opbergruimte. Een ongelukkige trend of juist een uitvalsbasis? Het kan zomaar een relatie reddend middel zijn.

Een alinea verder een andere uitvalsbasis voor dames namelijk de bekende “Walk in Closet”.

Een shed maken vraagt een aantal eenvoudige stappen. Allereerst is het wel handig om te kijken naar het budget. Wenst u een tuinhuis, inboedel en ga zo maar door dan kunt u rekening houden met een paar duizend euro. Heeft u alles al dan is het een kwestie van inrichten. We geven in een afbeelding een aantal mogelijke stappen om een Shed te ontwerpen.

she shed picker

bestel nu groen

Walk in Closet

Een walk in closet of zoals mensen deze ook zoeken een walkin closet is natuurlijk ook een perfecte uitvalsbasis voor de vrouw. Heerlijk om al uw kleding te bekijken en de mooiste schoenen op ooghoogte te plaatsen. Een sieradenparty of andere gelegenheden dan zit u goed in een walk in closet.

Interieur Inspiratie

Interieur inspiratie of inrichting tuinhuis is afhankelijk van het doel van het tuinhuisje. We hebben een aantal typische she shed dames accessoires geselecteerd om een idee te geven welke richting u op kunt gaan. Heeft u meer interieur inspiratie nodig dan kunt u altijd nog Googelen naar alle relevante verwijzingen om de perfecte She Shed te creëren.

she shed accessoires

bestel nu groen

Vragen of opmerkingen? Laat ze gerust achter onderaan het artikel! Hieronder nog extra ideeën en inspiratie voor een perfecte dames kamer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *