domo do725k pro grijs

Domo DO725K PRO Grijs

Koop bij ons de Domo DO725K pro grijs koffiemachine voor de beste prijs. Eigenlijk is het de enige die zich compleet heeft gefocust op Espresso. Tuurlijk kunt u ook andere varianten koffie maken. Toch zullen hier nog wat dingen voor bijbesteld kunnen worden. Een melkbeker zit er bijvoorbeeld niet bij. Ach hieronder is deze in ieder geval te vinden voor de beste prijs.

Ik zie u denken; een Domo dat ken ik toch helemaal niet? Het is een kleiner merk en gaat niet met de grote jongens mee. U kunt deze ook een beetje vergelijken met de De’Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M. In onze shop hebben we bijvoorbeeld de Sage the Oracle Touch Black Truffel 2022 die hier iets van weg heeft. Het is een eenvoudig apparaat met een geïntegreerde bonenmaler. Fijn gemalen koffie in uw eigen huis, wat wilt u nog meer?

Domo DO725K PRO Grijs

De Domo DO725 Pro grijs heeft wel zijn uitstraling mee. Hier gaat het natuurlijk niet om. Een apparaat met 15 verschillende soorten maalstanden. Of u gaat voor sterke of hele slappe koffie? Het kan allemaal met deze beauty. Espresso van Koninklijke kwaliteit. Een lungo en een kopje thee zijn 2 andere favorieten. Gaat u nu voor een Latte of Cappuccino dan is het even iets anders. Een melkkannetje moet nog even worden aangeschaft. Wel heeft deze een afneembare waterreservoir van 2,7 liter. Ideaal dus om meerdere bakken te zetten.

Belangrijke Info
De machine geeft aan wanneer het water- of bonenreservoir leeg is en geeft ook een seintje als je de machine moet ontkalken.

Andere bezoekers bekeken ook: