princess dinner4all pure 8 personen

Princess Dinner4all Pure 8 Personen

Koop hier de Princess dinner4all pure 8 personen gourmetstel of grillplaten. Het is net hoe u deze wilt noemen. Deze is trouwens ook beschikbaar in een 6-persoons en 4-persoons gourmet. U kunt de platen eenvoudig koppelen en het maakt dat u ruimte kunt creëren. Helemaal in deze Covidtijd kunt u dus lekker uit elkaar gourmetten. Deze bestelt u snel hieronder bij aanbieder Coolblue.

Als u kijkt naar de Princess Dinner4All Pure valt er direct iets op. Het houtenframe is natuurlijk briljant gemaakt en nu denkt u; vat het geen blam? Uiteraard niet en ze kunnen snel worden schoongemaakt. De grillplaten kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser. Hier in huis zijn we lui dus dat komt mooi uit. Ga los met 8 personen en u kunt lekker rouleren als het gaat om varianten eten.

Princess Dinner4all Pure 8 Personen

Nu zie ik u denken 8 personen? Ja iedereen kan bijvoorbeeld een plaat krijgen. We vergelijken deze daarom ook wel eens met de Solis 5 in 1 table grill 791 Grill apparaat gourmetstel 8 personen. U denkt misschien dat u dan wel 4 stopcontacten nodig hebt? Ze kunnen onderling worden geconnect dus max twee stopcontacten. Ga los met vlees, vis, groenten en pannenkoeken op de witte of zwarte bakplaten. De witte bakplaten of bord (net hoe u het ziet) zijn krasbestendig met een keramische laag. Op de zwarte bakplaten zit een antiaanbaklaag, hierdoor blijven je ingrediënten niet plakken.

  • 8 personen tegelijk
  • Keramische baklaag 4x  | antiaanbaklaag 4x
  • Koppel 2 grillplaten eenvoudig aan elkaar
  • Minder stank wordt gezegd in de reviews.

Andere bezoekers bekeken ook: