gourmetstel princess 162840 8 personen

Gourmetstel Princess 162840 8 Personen

Koop hier de gourmetstel Princess 162840 8 personen voor de feestdagen. Uiteraard kunt u gourmetten wanneer u maar wenst. De officiële naam van deze is: Raclette Teppanyaki Party welke naar een gourmet ook een tafelgrill is. Hoe ziet u dit? Als u de plaats draait ziet u aan de ene kant ribbels en aan de andere kant een vlakke kant. U kunt dus lekker bakken en braden met 8 personen tegelijk.

gourmetstel princess 162840 8 personen

Koop bij bol.com

Belangrijke Info
U kunt gourmetten en deze ook gebruiken als tafelgrill met de raclette Teppanyaki

Nu is het dus mogelijk om alle familieleden of vrienden uit te nodigen om te grillen of gourmetten. Wat lijkt u leuker: grillen of gourmetten? We kregen al veel de vraag wat de vlakke of geribbelde zijde in houdt. Een groot voordeel is dat de plaat voorzien is van niet vervormbaar aluminium. Daarnaast zorgt de antiaanbaklaag dat alles snel kan worden opgeruimd.

Gourmetstel Princess 162840 8 Personen

Als we kijken naar de Princess Raclette Teppanyaki heeft deze een geïntegreerde thermostaat. De temperatuur is eenvoudig in te stellen met een vermogen van 1200 Watt. Ga los op deze gourmet en maak de feestdagen helemaal compleet. Ook is het leuk wanneer u een weekendje weggaat met vrienden of vriendinnen om een gourmet mee te nemen. Helemaal omdat deze een bakoppervlak heeft van 42 x 21 cm. Daarnaast is deze voorzien van de pannetjes en spatels.

“U kunt met de Teppanyaki-plaat lekker gourmetten en bakken”

Dankzij de kwalitatief hoogwaardige antiaanbaklaag blijven er geen resten plakken. De Princess Teppanyaki is dus makkelijk te reinigen. Ook is het mogelijk om deze in de vaatwasser te doen. Ga los met deze pan en maak de feestdagen helemaal compleet. Toch liever groter en in de tuin? Kies dan een Weber BBQ Grijs Genesis II E-310 GBS.

  1. Princess Teppanyaki gourmetstel
  2. 8 raclette pannetjes
  3. 8 houten spatels
  4. Als laatste een handleiding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *