gourmetset bourgini chefs dinner party

Gourmetset Bourgini Chefs Dinner Party

Koop hier een gourmetset Bourgini chefs dinner party elke ook wel Princess Dinner4All 01.104000.01.001 wordt genoemd. Een nieuwe set in het overzicht kookunits. De prijs is ook wel een stuk duurder dan een gourmetstel Princess 162840 8 personen.

gourmetset bourgini chefs dinner party

Koop bij bol.com

Belangrijke Info
U kunt deze gourmetset uitbreiden om met meer personen te genieten
Wat valt u op als u naar deze gourmetset kijkt? Juist we kunnen los van elkaar koken en het heeft een stenen bord. Het heeft dus gewoon de gezelligheid van gourmetten alleen dan meer zelf. De Bourgini gourmetset chef’s dinner party is heeft dus een bijzondere manier van kokkerellen.

Gourmetset Bourgini Chefs Dinner Party

Als we kijken naar elke unit dan is deze te gebruiken voor o.a. vlees, vis, groenten en ga zo maar door. Nu u lekker zelf kookt wordt deze gescheiden van andere smaken. Ideaal dus als er veganisten & vegetariërs aansluiten. Heerlijk om uw eigen kookunit te gebruiken voor een eigen gerecht. De units kunnen makkelijk individueel worden aangesloten op de basis unit met keramieke serveerschaal. Een groot voordeel is dat de afneembare bakplaatjes en keramieke borden in de vaatwasser kunnen.

“Standaard 4 kook- eetstations maar is uit te breiden naar 5 personen met de Bourgini gourmetset uitbreidingsset.”

De bakplaten kunnen zonder olie of boter gebruikt worden. Ideaal om direct te beginnen en deze is toch gemakkelijk schoon te krijgen. De Chef’s gourmetstel wordt geleverd met een handige opbergtas. U kunt zoveel personen als u wenst aansluiten want ze kunnen ook gewoon in het stopcontact.

  • Chef’s gourmetset
  • Spatels en opbergtas
  • 4x aardewerk en kookunits
  • 1x middenconsole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *