top 3 corona thuis quarantaine artikelen 2020

Top 3 Corona Thuis Quarantaine Artikelen 2020

U kunt hier alvast gaan kijken naar de top 3 Corona thuis quarantaine artikelen 2020. De producten zijn eenvoudig te bestellen door op de onderstaande buttons van Bol.com te klikken.

Omdat we veel thuis zitten zijn de televisies uiteraard erg populair. Niet gek nu we dagelijks Netflix kijken en letterlijk alle mogelijk series proberen te volgen. Maar hé wat moeten we anders. Gelukkig staat de zomer voor de deur maar een grote televisie kopen vindt iedereen leuk.

beste grote en middelgrote televisies

Shop hier de Televisies

Televisies zijn het populairst tijdens Corona

Bij onze aanbieder kan je terecht voor de grote en middelgrote tv’s. We hebben de kleine varianten maar even achterwegen gelaten. Zoals bekend zijn er zoveel verschillende varianten. Als we een 3 tal tv’s moeten noemen die veel zijn verkocht dan zijn het de volgende:

  1. LG 43UM7100PLB – 4K TV
  2. RCA RS55U1-EU – 4K Smart TV
  3. HKC 50F2 – Full HD TV

U denkt misschien, ik ken 2 merken helemaal niet. Tegenwoordig is ook het formaat belangrijk. Zo ziet u dat een televisie 50 inch (127 cm) al is te verkrijgen voor €259,99. Geen geld dus voor een grote televisie. Zoekt u toch een bekendere? Ga dan langs de LG 65EG960V Oled Curved TV.

Tijdens warme dagen zijn de BBQ’s ook populair

We zijn nog maar bij plek 2 van de top 3 Corona thuis quarantaine artikelen 2020. Iedere zomer loopt het wel storm op barbecues maar nu wel extreem. Hier gaat u direct naar het totaaloverzicht maar wij hebben ook nog barbecues smokers en buitenkeukens als categorie.

beste barbecues en accessoires nieuw

Zoals u kunt zien ook alles voor de bbq met diverse accessoires. Waarom hebben we gekozen voor Bol.com? De prijs maar ook de grootste online webwinkel. Misschien gaat dat nog wel veranderen met de komst van Amazon.

Top 3 Corona Thuis Quarantaine Artikelen 2020

Deze top 3 sluiten we af met consoles. In de volksmond ook wel spelcomputers genoemd. Ideaal nu de kinderen veel thuis zitten om ze bezig te houden met de nieuwste spellen. Lang geleden hebben we hier al eerder over gesproken in de Nintendo Switch Console Super Smash Bros Ultimate Bundel pagina. Nu is het aanbod uitgebreider maar gaan de consoles ook als warme broodjes over de toonbank.

de populairste consoles voor thuis

Bestel hieronder direct de spelcomputer die bij je past. Hieronder nogmaals de top 3 in een afbeelding.

top 3 corona thuis quarantaine artikelen 2020