lg oled curved tv 65 inch

LG 65EG960V Oled Curved TV

De LG 65EG960V Oled curved tv met zijn 4K Ultra HD scherm!

De LG 65EG960V Oled curved tv is echt een hele verbetering van LG. Een vergelijkbare televisie qua omvang en curved is de Sony Bravia tv 55 inch. De LG curved is voorzien van een 4K Ultra HD scherm en zorgt voor een verfijnd beeld wat ongekend is. De Curved oled zorgt zelfs dat u in 3D prachtige beelden kunt zien. Om 3D te kunnen bekijken worden bij de LG 65EG960V oled curved tv, vier 3D brillen meegeleverd. De LG curved televisie heeft ook een Smart tv functie, hiermee kunt u dus via de televisie op het internet. Uiteraard is alles scherp te lezen op een 55″ scherm. Wenst u een mooi groot gebogen beeld met heel veel mogelijkheden? De LG 55EG960V bestellen kan bij onze betrouwbare aanbieders en is een echte aanrader. Bij het overzicht in de categorie Smart tv.

lg 65eg960v oled curved tv

Shop hier de Televisie

LG 65EG960V Oled Curved TV

LG 65EG960V Oled curved tv is een televisie met Smart functie zodat u Youtube op uw scherm kunt afspelen om een voorbeeld te noemen. Facebook gebruiken of even het weer checken behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Allemaal online alsof uw LG 65EG960V Oled curved tv een computer is! Heel handig wanneer u geen zin heeft om naar de computer te lopen of tussen het zappen door even het laatste nieuws te checken. De aansluitmogelijkheden zijn ook echt groot, u kunt op de LG televisie dus alles aansluiten. Uw Playstation of een telefoon gekoppeld aan het prachtige scherm het is allemaal mogelijk. Dat allemaal in Ultra HD! De meegeleverde 3D brillen kunt u met het hele gezin op de bank naar de mooiste dingen kijken in 3D, zelfs games, maar dus ook films!

lg oled curved tv 65 inch

LG Curved TV Kopen

De LG 55EG960V tv is dus echt om aan te raden. Wilt u de LG 55EG960V kopen? Kijk dan snel naar de mogelijkheden bij onze goedkoopste aanbieder Expert.nl. Er hangt wel een duurdere prijskaartje aan dat mensen gewend zijn voor een televisie, maar met de service en de kwaliteit is dit bedrag ruim goedgemaakt. De snelle en prachtige mogelijkheden maakt het dat deze televisie niet voor even is maar voor een langere tijd. Hiermee investeert u dus ook gelijk. Deze televisie bevat een technologie wat nog jaren nieuw zal blijven. Heel veel plezier met de prachtige LG 65EG960V Oled curved tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *