samsung qe75q60r 4k qled televisie

Samsung QE75Q60R 4K QLED Televisie

Koop hier de Samsung QE75Q60R 4K QLED televisie in onze platte tv shop. Een prijs voor een grote tv hoeft dus niet altijd extreem hoog te zijn. Deze is uitgeroepen tot favoriet en in veel huiskamers inmiddels te zien. We zorgen voor een totaaloverzicht televisies zoals bij Smart tv zodat u eenvoudig de ideale platte televisie kunt selecteren bij onze aanbieder.

Het betreft hier een ultra zuinige Samsung televisie. Met zuinig bedoelen we energielabel A. De 75 in de code wil zeggen een 75 inch platte televisie. Het beeldscherm van de Samsung TV heeft een nieuwe feature namelijk UHD Upscaling en Dimming. Het beeld is dus 4x zo scherp dan een normale HD TV. De populaire smart tv heeft tevens ingebouwde WIFI, Bluetooth en nog veel meer. Een nieuwe functie is de bediening met voice en Smart Touch Control. U kunt de televisie dus eenvoudig besturen door middel van uw stem of vingervlug met de prachtige afstandsbediening.

Samsung QE75Q60R 4K QLED Televisie

De Diagonaal van de Samsung QE75Q60R betreft 191 cm. Het is dus van belang om alvast ruimte te creëren om de Samsung in huis te kunnen plaatsen. Door het platte scherm heeft u een mega contrast ratio in huis. Een Ultra HD van 4K dus perfecte HD type. Een nieuwe eigenschap van de tv zijn de 4 HDMI poorten, 2 USB poorten en alle andere gebruikelijke poorten die we kennen van de Samsung televisie. Het prachtige geluid komt uit de twee ingebouwde boxen. Een complete televisie voor een fantastische prijs. Zoekt u de grootste die momenteel te krijgen is? Ga dan even langs bij de Samsung 8K QE82Q950R QLED tv.

Een kleine opsomming van de Samsung Curved eigenschappen:

  • 4K Ultra HD
  • 48 inch (121 cm)
  • 4 HDMI poorten
  • 2 USB poorten
  • 1 hoofdtelefoonpoort
  • 2 ingebouwde boxen
  • Smart Touch Control
  • Ingebouwde WIFI, Bluetooth en Quad Core processor
  • Energieklasse A

Het zijn een paar voorbeelden van deze televisie. Ideaal om sportwedstrijden, film, series en games op een prachtig beeld te spelen. We krijgen vaak de vraag of u nu last heeft van het gebogen scherm, uiteraard zult u daar alleen iets van merken als u let op kwaliteit van het beeld maar het is geen sta in de weg. Kies bij Coolblue ook voor de Samsung WW90TA049TH EcoBubble 5000 serie wasmachine.

Andere bezoekers bekeken ook: