lg 60um7100plb uhd tv

LG 60UM7100PLB UHD TV

Koop hier de LG 60UM7100PLB UHD TV bij Royal Merchandise. Deze is ontworpen zodat u ten alle tijden kunt genieten. Genieten doet u door een bijzonder scherpe beeldkwaliteit, gebruik kunt maken van het internet en foto’s kijken. Dit bijvoorbeeld wanneer u net op vakantie bent geweest en iedereen de foto’s wil laten zien.

Met de LG 60 inch is het dus mogelijk om alle multimedia naar wens recht voor uw neus te hebben. Denk aan muziek tot video’s en van apps tot foto’s, alles kunt u samenvoegen op de LG tv. Nog een smart tv voordeel is dat u de juiste content voorgeschoteld krijgt door middel van suggesties op basis van uw kijkgedrag. U kunt ook langs de LG 65EG960V Oled Curved TV en LG 84 Inch 84UB980V om de beste keuze te maken.

LG 60UM7100PLB UHD TV

Wanneer u de LG in huis haalt, wordt het kinderspel om te schakelen tussen verschillende media bestanden of programma’s. LG heeft er namelijk voor gezorgd dat de afstandsbediening nu nog eenvoudiger is. Zo is het door de Magic Remote mogelijk te drukken en scrollen door de computermuis technologie. Beweeg dus met uw hand of met uw vinger om tussen kanalen te switchen, te scrollen of te klikken.

  • 3D smart-tv
  • 152cm
  • Picture Mastering Index (LG)
  • 3 HDMI, 2 USB
  • WiFi, Wifi Direct

Dit is één van de meest populaire LG televisies op dit moment. Dit komt door de aantrekkelijke prijs en door de ongelooflijke scherpte van de LG UD 3D TV. UD beter bekend als Ultra Definitie. Zo heeft deze een resolutie welke bijna 4x zo hoog is in vergelijking met een normale HD TV. Op deze manier kunnen films, series en natuurlijk sportwedstrijden op een geweldige manier worden beleefd in uw eigen woonkamer. Scoor een goedkopere met de LG OLED55C8PLA 4K TV. U kunt ook een nog grotere hieronder bestellen.

LG Ulta UD HD 3D TV | Draadloos

Iedereen is tegenwoordig mobiel en wil op ieder moment van de dag zijn of haar foto’s, video’s of streams kunnen bekijk op verschillende apparaten. Waar dit voorheen gebeurde met ingewikkelde en lelijke kabels, gaat dit met de LG 86UH955V nu gewoon draadloos. Uiteraard kunt u gemakkelijk verbinden met wifi, waardoor al uw apparaten met elkaar in verbinding staan. Hierdoor kunt u alle inhoud van uw telefoon, tablet, laptop en tv overal bekijken en uitwisselen. Een handige extra feature is de LG next generation 3D panel.

Andere bezoekers bekeken ook: