lg 84 inch 4k ultra hd

LG 84 Inch 84UB980V

Koop hier de LG 84 inch 84UB980V welke nu beschikbaar is bij Royal Merchandise. In onze smart tv categorie met een fantastisch groot 213 cm scherm. Dit zorgt voor een bioscoop ervaring in huis. Waarom de LG 84UB980V kopen? De resolutie en kwaliteit is vier keer beter een vergelijkbare LED TV. Het scherm en resolutie zorgt voor een verbluffende en levendig beeld. Waarom is het beeld zo scherp? Het betreft een 4K Ultra HD LED scherm. Iedereen wil een tv kopen maar nog nooit met zoveel extra opties. De platte tv met 3D optie zorgt dat iedereen om u heen bij u in huis wil komen kijken. Heerlijk om met uw vrienden het idee te hebben in het stadion te zitten tijdens sportwedstrijden of in het verhaal te zitten tijdens een film. De LG tv met kenmerk LG 84 Inch 84UB980V is de beste televisie die u momenteel kunt bestellen.

lg 84 inch

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Wat zeggen de bovenstaande specificaties over de LG 84UB980V? Het scherm hebben we hierboven besproken en zorgt voor realistische beelden in huis. De platte TV heeft vergelijkbare producten zoals de LG 79UB980V en de LG 65EC970V vanaf € 7849 euro. Het belangrijkste verschil is te grote van de goedkope tv maar het betreft een tv aanbieding. De ingebouwde WIFI van deze LG 84UB980V? is perfect om te “computeren” op de televisie. Door de Smartcontrol werk de besturing perfect en bent u binnen no time op Youtube of andere app’s die u kunt downloaden. Het is dus de beste tv en tevens een 3D tv. De surround speakers zijn verleden tijd met de perfecte Harman | Kardon geluid uit de boxen. Het is zelfs mogelijk om in perfecte staat en heel helder te Skypen op de televisie.

LG 84 Inch 84UB980V Omschrijving

Bij de 3D tv worden de 3D brillen geleverd en werken zonder batterijen. Gaat u bijvoorbeeld gamen op de LG 84UB980V dan gaat u een kwaliteit zien die u nooit eerder heeft mogen aanschouwen De LG Smart tv wordt geleverd met een volledige service om u op weg te helpen. U krijgt in ieder geval twee jaar standaard garantie. De televisie wordt uiteraard gratis geleverd met extra hulp. De LG tv heeft diverse prijzen in de wacht gesleept en heeft energie label A. Een maatje kleiner met de LG 60UM7100PLB UHD tv.

Specificaties van de LG Televisie

  • 4K Ultra HD LED scherm
  • Platte TV
  • Smart TV
  • WIFI ingebouwd
  • WebOs
  • Smartcontrol
  • Harman | Kardon geluid

Andere bezoekers bekeken ook: