ultimaker 2 3d printer

3D Printer Ultimaker 3

De 3D Printer Ultimaker 3 bij Royal Merchandise zorgt voor de mooiste ervaring op het gebied van 3D printen. Een duurdere printer in de reeks 3D printers is de Leapfrog 3D printer. De 3D printer en natuurlijk ook de printers van Leapfrog zijn ontworpen voor het nauwkeurige printen. De goedkopere varianten zoals de Ultimaker Original Kit heeft bijvoorbeeld minder aansluitingsmogelijkheden. Bekijk het totaaloverzicht 3D printers.

3d printer ultimaker 3

Shop hier 3D Printers

3D Printer Ultimaker 3

De 3D printer Ultimaker 3 met ingenieuze printkop zorgt voor geruisloos printen. Naast geruisloos zorgt de kaart voor een nauwkeurige creatie van 20 micron. De afdruklijnen zijn nauwelijks waarneembaar is en het creëren van een gladde afwerking maakt 3D printen nog beter. De 3D printer Ultimaker 3 is tevens voorzien van een verwarmde printkop. De printer is daarnaast ook nog een heel erg betrouwbaar. De Ultimaker heeft al diverse prijzen op zijn naam staan. Het is bijvoorbeeld de populairste 3D printer en beste consumenten product. We gaan een nieuwe tijd tegemoet met de prachtige 3D printer Ultimaker 3. Bekijk hier het overzicht 3D printers en selecteer uw 3D Printer.

ultimaker 2 3d printer

Shop hier 3D Printers

Ultimaker 3D Printers

De Ultimaker 3D printers hebben de beste 3D printers die u kunt bedenken. De 3D printer van Ultimaker is eenvoudig te besturen en heeft de functie op grotere prints te maken dan de standaard Ultimaker. Uiteraard wordt de software meegeleverd zodat u in 1 oogopslag kunt zien hoe lang een print duurt en de materialen die nodig zijn. U kunt dan direct kiezen voor een eindproduct in detail of een prototype. De 3D Printer Ultimaker 3 is populair wat zorgt voor een nieuwe update en de medewerkers staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. U krijgt natuurlijk de 3D printer zoals te zien op de afbeelding daarnaast krijgt u nog een SD kaart, netsnoer, startgids en hot end. De volledige naam van de betreffende 3D printer is de ULTIMAKER 2 EXTENDED. Heel veel plezier met deze prachtige 3D printer.

  • 3D printen
  • Merk: Ultimaker
  • Inclusief: SD kaart, netsnoer en gids

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *