samsung the frame 65ls03b 2022

Samsung The Frame 65LS03B 2022

Hier een Samsung The Frame 65LS03B 2022 kopen in de televisiestore. Het gaat om de nieuwste van “The Frame” en kennen we van de eerste varianten. Een eerdere variant is de Samsung The Frame 65LS03A (2021) + Soundbar (wit). Zoals u kunt zien is deze van even geleden. Hieronder kunt u deze variant of een 85, 75, 70, 65, 60 – 43 inch bestellen voor de beste prijs. Dit is dan bij Coolblue.nl.

We gaan hier verder met meer informatie over The Frame. Het is direct een stijlvol kunstwerk in uw huis. Het lijkt inderdaad op een schilderij maar hoe gaat het in zijn werk? De televisie zit strak op de muur en u kunt zelf een afbeelding uitkiezen. Deze QLED tv tover zet u dus erg strak op de muur en heeft een 25 millimeter dikte. Prachtig om een nieuwe beleving aan televisiekijken mee te geven.

Samsung The Frame 65LS03B 2022

Deze wordt geleverd met pootjes. Dit wanneer u deze op een meubel wenst te zetten. De Slim Fit Wall Mount wordt meegeleverd. Hierdoor kan deze extra strak op de muur worden gezet. We hebben in onze shop dan ook niet direct vergelijkbare televisies. Een nieuwere variant die we wel hebben is de Samsung Crystal UHD 85BU8000 2022.

  • 25 millimeter dikte
  • Honderden kunstwerken uit de Art Store
  • Zelf uploaden op de tv.
  • Art Mode | lichtsensor in de tv het omgevingslicht
  • Slim One Connect Box

Hierboven een aantal termen die we wel moeten noemen. Het scherm bevat een 10-bit QLED 4K scherm. Deze is dus erg gedetailleerd en maakt alles kleurrijk. Daarnaast heeft de TV een ingebouwde uitgebreide streaming dienst Hier vindt u apps als Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Kijk morgen al naar uw favo films en series met deze geweldige televisie.

Andere bezoekers bekeken ook: