dyson zone air purifying headphones

Dyson Zone Air Purifying Headphones

U kunt hier binnenkort een Dyson Zone Air Purifying headphones kopen. Een revolutionaire koptelefoon waar jaren aandacht aan is besteed. Ik zie u denken? Dyson hebben we toch vaker voorbij zien komen! Dat klopt met de ventilator van het merk. Deze is nog niet te bestellen maar zal spoedig beschikbaar zijn bij Bol.com. Vandaar dat hieronder alvast de link is toegevoegd.

Dyson is een bekend merk maar gaat nu nog meer naam maken. Helemaal in de Covid tijd is lucht en openbare plekken een dingetje geworden. Het is dan ook niet gek dat er iets op de markt zou komen met een ingebouwde luchtfilter. Deze is er nu en zorgt ervoor dat vuile lucht, allergenen of bijvoorbeeld gas naar binnen komen. Oké prima maar ook aan de geluidskwaliteit is gedacht. Hier later meer over.

Dyson Zone Air Purifying Headphones

Het is niet de eerste keer dat ze iets nieuws uitvinden. We hadden al even de ventilator genoemd maar er is meer. Zo kwamen ze al eerste met verlichting in de stofzuiger. Het is dus geen grap dat ze een koptelefoon met ingebouwde luchtreiniger hebben ontworpen. Daarnaast heeft deze koptelefoon ook actieve ruisonderdrukking. James en Jake Dyson zijn de vooruitstrevende ondernemers die de artikelen op de markt brengen.

Belangrijke Info
Openbare ruimtes met een hoog gehalte bacteriën en allergenen

Wat doet de koptelefoon nu precies? Het heeft een installatie welke ook wel Dyson Zone wordt genoemd. Deze zorgt voor een filtratie van een hoog percentage. Dit zorgt ervoor dat het goed beschermd tegen pollen, bacteriën en stof. Het heeft nog niets bekend gemaakt over de bescherming tegen Covid. Hier is Dyson dan ook erg voorzichtig mee. Wat doet het koolstoffilter in de hoofdtelefoon? Het zorgt ervoor dat stadgassen niet doordringen zoals:

  1. stikstofdioxide (NO2)
  2. zwaveldioxide (SO2)
  3. ozon (O3).

Zes jaar ontwikkeling met een contactloos vizier

Het heeft 6 jaar geduurd en er zijn een tal van prototypes voorbij gekomen. Deze is het uiteindelijk geworden welke ik nog niet kan laten zien. Zoals gezegd hebben de oorschelpen ruisonderdrukking en werkt deze precies zoals een gerenommeerde koptelefoon. Denk hierbij aan de Sennheiser HD 650 om een voorbeeld te noemen. Zoals in de titel staat heeft deze een contactloos vizier. Het strookje ook wel kuipje genoemd is een mond-neusmasker. Deze zorgt voor de filtering.

Luchtvervuiling is een wereldwijd probleem – Jake Dyson

U heeft dus geen last van omgevingsgeluiden met de koptelefoon. Dit heeft u wel vaker gehoord bij onze andere hoofdtelefoons in de shop. De Dyson-motortjes maken verder geen geluid en zorgen voor de filtering. Verder is deze voorzien van een neodymium elektro-akoestisch systeem. Lastig uit te leggen maar een goed geluid in ieder geval. U kent Dyson misschien al van de luchtreiniging. Hier is nu dus een bijzondere koptelefoon bijgekomen. Hier ook een Dyson Pure Cool Tower zilver 2019 luchtreinigingsventilator.

Andere bezoekers bekeken ook: