sennheiser hd650

Sennheiser HD 650

De Sennheiser HD 650 koptelefoon in het overzicht welke koptelefoon past bij u. Sennheiser staat bekend om zijn prachtige vormgeving en tegelijk geweldige kwaliteit. Hij doet ons denken aan de verbeterde versie van de Sennheiser HD 598. Het is niet voor niets dat deze veelvuldig wordt gebruikt in studio’s maar ook door DJ’s.

sennheiser hd 650 koptelefoon

Shop de Sennheiser HD650

De Sennheiser DJ koptelefoon produceert zuivere beats met zijn E.A.R. technologie. Tijdens het mixen hoort u duidelijk de diepere tonen en beats naar voren komen. Bij de Sennheiser HD 650 koptelefoon staat comfort hoog in het vaandel. Het is dus heerlijk om uren muziek te produceren zonder dat u last van uw hoofd krijgt. Een totaaloverzicht lifestyle producten vindt u in de categorie; mode accessoires.

Sennheiser HD 650

De Sennheiser HD 650 koptelefoon met een uitstraling van een echte professional. In alle rust en comfort kunt u dus uw sessies mixen. De Sennheiser HD 650 komt uit de lijn van de Sennheiser HD 800 waar de nadruk om het design ligt en de prijs scheelt ook een paar honderd euro. De Sennheiser HD650 koptelefoon is niet voor niets zo erg in trek. Het is een top en professionele hoofdtelefoon voor een zachte prijs. Een totaaloverzicht koptelefoons vindt u bij Royal-Merchandise.com.

Sennheiser HD650 Koptelefoon

De Sennheiser HD650 koptelefoon en zoals veel koptelefoons van Sennheiser is zowel de hoofdband als de oorkussens voorzien van milieuvriendelijke kwaliteit. De Sennheiser HD collectie met uiterst comfortabele kussens. Het betreft een Sennheiser over ear koptelefoon zodat andere geluiden worden geweerd. Het betreft dus een echte Sennheiser studio koptelefoon. De oorschelpen worden gelijkmatig over uw oor verdeeld. Een prachtige koptelefoon voor een professionele muzikant.

  • Sennheiser headphones
  • 3.5 mm jackplug en 6.3 adapter
  • 3 meter kabel
  • studio en dj
  • 108 dB

sennheiser hd650Shop de Sennheiser HD650

Sennheiser Koptelefoon Kopen

Een Sennheiser koptelefoon kopen is meer dan alleen kwaliteit. De Sennheiser HD 650 koptelefoon heeft een dubbel draad met oorschelpen die kunnen draaien. Het frequentiebereik ligt tussen 14 en 26.000 Hz. U kunt dus ook een kijkje nemen bij de Sennheiser HD 380 Pro voor vergelijkbare kenmerken. Het gewicht bedraagt 255 gram. In de verpakking bevindt zich een 3.5 mm jackplug en een adapter van 6.3 mm. De gevoeligheid ligt op 108 dB. Verder beschikt hij over een 3 meter lange kabel. Een minpunt kan zijn dat het volume niet aan de kabel kan worden geregeld. Gelukkig heeft u daar in de studio geen last van. Op de Sennheiser HD 650 koptelefoon krijgt u 2 jaar garantie. Verder wordt de Sennheiser hoofdtelefoon gratis thuisbezorgd. Kortom zo ziet u maar dat een perfecte koptelefoon niet prijzig hoeft te zijn.

Andere bezoekers bekeken ook: