beats by dre solo 2

Beats Solo 2 Koptelefoon

De Beats Solo 2 koptelefoon van Royal Merchandise is een koptelefoon voor professioneel gebruik. Een groot verschil met de andere koptelefoons is dat de Beats by Dre Solo 2 een HD koptelefoon betreft. Een Beats by Dre Solo HD wil zeggen dat de bass geweldig is en een perfecte geluidskwaliteit. Via de blauwe link komt u op een totaaloverzicht koptelefoons kopen.


beats solo 2 koptelefoon

Shop hier de Solo 2

Deze wordt geleverd met een langere stalen kabel en een jackplug 3.5 mm (inclusief adapter 6.5 mm). De Beats hoofdtelefoon is op dusdanige manier ontworpen om met de verstelbare hoofdband altijd de geschikte maat te creëren. De hoofdband is gemaakt van zacht kunstleer en zorgt de spreidbare hoofdbeugel voor het comfort tijdens lange sessies in de studio. Bekijkt u de revisies dan ziet u alleen maar goede berichten over draagcomfort. Een voordeel is het fijne gevoel en dus geen pijn tijdens het dragen. Doordat de hoofdbeugel verstelbaar is kan iedereen gebruik maken van de Beats by Dre Solo HD. Bekijk hier het overzicht koptelefoons van Coolblue.com.

Beats Solo 2 Koptelefoon | by Dre Headphones

De oorschelpen van de Beats by Dre Solo 2 koptelefoon zijn draaibaar zodat u ook muziek met één oor kunt beluisteren. Zoals u gewend bent van Beats by Dre of beter gezegd Beats Electronics is de koptelefoon volledig afsluitbaar. U kunt dus volledig afgesloten muziek beluisteren met de Beats. De hoofdtelefoon is dan ook populair bij veel DJ’s, producers en cameramensen. De slagzin van Beats by Dre is daarom ook “Designed for sound, Tuned for emotion”. Het voordeel van de extreme geluidsdruk is dat de hoofdtelefoon in alle mogelijke settings kan worden gebruikt. Bent u kritisch op uw muziek en wenst u zeer precies iedere toon te horen dan is dit de perfecte koptelefoon. Doordat het 600 Ohm betreft zult u geen stevige volume uit uw telefoon horen maar op een laptop of mengtafel merkt u dit zeker.

De koptelefoon Beats Solo2 is van dusdanige kwaliteit dat hij tegen een stootje kan, zelfs na een aantal keer vallen zal niet veel met de koptelefoon gebeuren. Bent u opzoek naar een koptelefoon met een kortere kabellengte en iets lagere prijsklasse neem dan een kijkje bij de Beats Solo. Op de Beats Solo 2 koptelefoon krijgt u 2 jaar garantie. Deze is net als de Beats Studio wireless MK2 draadloze over ear koptelefoon en de Sennheiser HD 25-1 II koptelefoon te verkrijgen.

beats by dre solo 2

• Plug 3.5 mm
• Gewicht: 210 gram
• Wegklapbare schelpen
• Diverse kleuren
• Kabellengte: 3 meter
• Bedrijf: Beats Electronics
• Eigenaar: Apple
• 2 jaar garantie

Leave a Comment