beats studio wireless mk2 draadloze over ear koptelefoon

Beats Studio Wireless MK2 Draadloze Over Ear Koptelefoon

Ga hier voor de Beats Studio wireless MK2 draadloze over ear koptelefoon in de shop van Royal Merchandise. Deze is speciaal ontworpen voor in de studio en te vergelijken met de Sennheiser HD 650 koptelefoon om een voorbeeld te noemen. Bekijk ook eens welke koptelefoon past bij u om een nog beter inzicht te krijgen in de headphones van nu.

beats studio wireless koptelefoon

Shop de Beats Wireless

De studio koptelefoon van Beats by Dre is te verkrijgen in 8 kleuren. U kunt de Beats by Dre wireless koptelefoon krijgen in het zwart, rood, blauw en wit. Heerlijk om te kunnen genieten van uw favoriete muziek zonder last te krijgen van draden. Deze wireless koptelefoon is een professionele die veelal wordt gebruikt binnen de studio’s van David Guetta, Martin Garrix, Aoki en Datsik. Een Pioneer HDJ-1500 headphones komt er in de buurt als u wilt vergelijken. Bekijk in de hoofdtelefoonshop het totaaloverzicht koptelefoons en horloges.

Beats Studio Wireless mk2 draadloze over ear koptelefoon

De Beats Studio wireless koptelefoon beschikt over de kenmerken om in alle ontspanning een nummer te mixen of op te nemen. In de DJ scene worden verschillende Beats by Dre gebruikt. Naast de bekende DJ’s wordt de Beats by Dre studio wireless ook gebruikt door 50 cent en natuurlijk Dr. Dre. Door de onderdrukking van decibellen en het afsluiten van omgevingsgeluiden is deze perfect. Voor lange sessies in de studio is de hoofdtelefoon zeer comfortabel. De robuuste vormgeving en de industriële look zorgt dat u geen spijt van uw keuze krijgt.

guetta koptelefoon draadloos

Shop de Beats Wireless

  • Naam: Beats by Dre
  • Wireless / draadloos
  • DJ koptelefoon
  • Gedragen door: David Guetta, Martin Garrix en Aoki
  • Inclusief: Plug 3.5 mm en adapter van 6.3 mm

Wireless Beats by Dr Dre Hoofdtelefoon

De moderne look zorgt voor een stoere uitstraling en geschikt voor iPhone, iPad en/of iPod. De Over ear studio koptelefoon is voorzien van een systeem bedekt met zacht ademend leer. Aan alles is gedacht om het zo comfortabel mogelijk te maken in de studio. Het betreft een lichtgewicht met diverse specificaties en kabel meegeleverd. Verder wordt de hoofdtelefoon geleverd inclusief een jackplug van 3.5 mm en een adapter van 6.3 mm. De oorschelpen zijn opvouwbaar waardoor u de hoofdtelefoon gemakkelijk kunt opbergen. U kunt bijvoorbeeld kiezen om een Koptelefoon houder te kopen om uw koptelefoon op te hangen. Het frequentiebereik is 20.000 Hz. De hoofdband is ook aan te passen in de lengte dus geschikt voor ieder hoofdtype. Op de Beats Studio wireless koptelefoon krijgt u 2 jaar garantie. Ook wordt deze gratis afgeleverd in een prachtige harde draagkoffer.

beats studio wireless mk2 draadloze over ear koptelefoon

Leave a Comment