goedkope koptelefoon philips draadloos

Philips SHB7150 Koptelefoon

De Philips SHB7150 koptelefoon draadloos van Royal Merchandise is ontworpen van stevig materiaal voor een perfecte prijs. Vergelijkbare draadloze koptelefoons zijn de Sennheiser RS 185 draadloos en de Philips SHB9150 uit een duurder segment.

philips shb7150

Shop hier de Philips SHB7150

De twijfels of Philips aan design denkt zijn direct weggenomen met deze goedkope kwalitatief uitstekende koptelefoon. De kleurencombinatie van zwart op de oorschelp en hoofdband zijn perfect ontworpen voor een klasse uitstraling. Snel schakelen tussen muziek en bellen kan eenvoudig met de button op de oorschelp. Bekijk het totaaloverzicht en antwoorden op: welke koptelefoon past bij u in onze webshop.

Philips SHB7150 Koptelefoon

De Philips headphones zien er modern uit met over-ear schelpen. U zult dus tijdens het luisteren geen last hebben van omgevingsgeluiden met deze over-ear koptelefoon. Bent u de eerste met de meest moderne en nieuwe koptelefoons? De compacte modellen van Philips zorgt dat u overal kunt genieten van uw favoriete muziek. De prachtige koptelefoon draadloos maar ook de Philips SHB9150 draadloos gaan lang mee en wordt via Bluetooth voorzien van muziek. Een totaaloverzicht Koptelefoons vindt u hier bij Bol.com. De Philips SHB7150 koptelefoon draadloos kan uitzonderlijk lang meegaan door de perfecte en milieubewuste materialen. Een exclusieve koptelefoon voor een top prijs.

goedkope koptelefoon philips draadloos

Shop hier de Philips SHB7150

Philips Koptelefoon Draadloos

De Philips koptelefoon draadloos is niet alleen ontworpen voor het uiterlijk. We vinden hem weliswaar terug in de categorie lifestyle maar het is een perfecte koptelefoon voor de muziekliefhebber. De koptelefoon leeg? De Philips SHB7150 koptelefoon draadloos kan eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde Usb-oplaadkabel. U kunt tot wel 9 uur luisteren en bellen met de Philips koptelefoon draadloos. De Philips koptelefoons zijn vaak lichtgewichten en dat is bij deze ook het geval. De koptelefoon weegt 180 gram.

  • Naam: SHB7150
  • Draadloze koptelefoon
  • Inclusief: USB-oplaadkabel
  • Frequentiebereik: 20.000 Hz

Goedkope Draadloze Hoofdtelefoon

De oorschelpen kunt u verstellen zodat deze bij ieder type past. Het over ear systeem zorgt dat alle soorten muziek ook onderweg perfect beluisterd kan worden. De high end technologie zorgt voor gedetailleerd muziek luisteren. Een frequentiebereik van 20.000 Hz voor de kwaliteit. De Philips SHB7150 koptelefoon draadloos heeft een geluidsdruk niveau van 103 dB. Verder wordt een plug meegeleverd van 3.5 mm. Wat krijgt u nog meer meegeleverd voor extra’s? Een kabel met ingebouwde microfoon. Verder een standaard connectie kabel en de gebruikshandleiding. Twijfelt u nog? Ga dan ook langs bij de Bose Quietcomfort 35 serie II draadloze over ear koptelefoon.

Leave a Comment