draadloze sennheiser rs185

Sennheiser RS 185 Draadloos

De Sennheiser RS 185 draadloos koptelefoon is één van de eerste in de reeks draadloze koptelefoons bij Royal Merchandise. Een vergelijkbare goedkopere Sennheiser koptelefoon is de Sennheiser hd 598. De Sennheiser koptelefoon heeft een bereik van 80 meter. De draadloze hoofdtelefoon wordt veel gebruikt om in alle ontspanning en rust een film te kunnen kijken of een game te kunnen spelen. Bekijk het totaaloverzicht welke koptelefoon past bij u.

sennheiser rs 185 draadloos

Shop hier de RS 185 Draadloos

Sennheiser RS 185 Draadloos

Ondanks dat de Sennheiser RS 185 draadloos is zorgt hij voor een storing en ruisvrije transmissie. Ziet u het voor u lekker in een relaxfauteuil kunnen genieten van uw favoriete muziek zonder last te hebben van de bedrading. Het maakt niet uit hoever u van het zendstation af zit u krijgt overal een zuivere klank in uw oren. Het geeft een erg gedetailleerd geluid waardoor u soms niet merkt dat de Sennheiser koptelefoon wordt gedragen. Sennheiser heeft met deze hoofdtelefoon weer gezorgd voor een ontspannen vormgeving met zacht leren oorkussens. Ook de hoofdband is gevuld met zachtleren kussens. Zoals u van Sennheiser gewend bent wordt ook deze koptelefoon met allerlei extra geleverd. Zo krijgt een Docking station kunt u de telefoon gemakkelijk opladen. Ook dient het station tevens als koptelefoon houder.

draadloze sennheiser rs185Shop hier de RS 185 Draadloos

Sennheiser RS185

Wenst u de Sennheiser RS185 koptelefoon op te hangen aan uw bureau kunt u kiezen voor de Sennheiser HH 10 Koptelefoon houder. Bij de Sennheiser RS 185 draadloos koptelefoon ontvangt u tevens verschillende contactaansluitingen een 3.5 mm en 6.3 mm adapter. Ondanks dat de batterijen achter de oorschelp zijn verborgen is het gewicht maar 216 gram. Zoals u onderin het filmpje kunt zien is de oorschelp gemakkelijk te verwijderen om een nieuwe batterij te plaatsen. Op beide oorschelpen kunt u het geluid regelen. Aan alles is gedacht om zo ontspannen mogelijk te kunnen genieten van het geluid. Het is een must have voor elke film, muziek en game liefhebber. Op de Sennheiser RS 185 draadloos koptelefoon krijgt u garantie.

  • Sennheiser headphones
  • Jack 3.5 mm en 6.3 mm adapter
  • 216 gram lichtgewicht

Leave a Comment