goedkope sennheiser momentum

Sennheiser Momentum On Ear

De Sennheiser Momentum on-ear koptelefoon van Sennheiser is een oogverblindend exemplaar en te vergelijken met de Sennheiser HD 598. In het overzicht welke koptelefoon past bij u heeft de Momentum een old school look en is dus te verkrijgen in een on ear en over-ear koptelefoons. De hoofdtelefoon is in korte tijd wereldwijd geliefd geworden dat Sennheiser heeft gekozen om het exemplaar in zeven verschillende varianten uit te brengen.

sennheiser momentum on earShop de Momentum koptelefoon

Een duurdere variant is de Momentum premium die in een tweetal varianten is uitgebracht. Sennheiser komt voor het eerst met een design koptelefoon die tevens een hoog geluidskwaliteit voortbrengt.  De afbeelding hieronder is de normale Sennheiser Momentum on ear en de productafbeelding betreft de Sennheiser Momentum On Ear 2.0.

Sennheiser Momentum On Ear

De Sennheiser Momentum on ear koptelefoon is dus te verkrijgen in een aantal varianten. Op de afbeelding hierboven ziet u de varianten van groen tot rood. Op de oorschelp ziet een draaiknop. Deze knop zorgt dat de Momentum door iedereen kan worden gedragen. Mocht u onverhoopt last krijgen kunt u de koptelefoon dus losser plaatsen. De oorschelpen zijn voorzien van zacht leren kussens. Hierdoor kunt u uren genieten van uw favoriete muziek. Sennheiser heeft deze keer gekozen voor een lichtgewicht voor de ontspanning. Buitenhuis of in het park voelt u dus niet dat de koptelefoon wordt gedragen. Bekijk ook eens een koptelefoon houder om de Momentum veilig op te bergen.

Sennheiser Momentum Kopen

Waarom een Sennheiser Momentum kopen? Sennheiser heeft gekozen voor een ademende leer voor de hoofdband om bijvoorbeeld zweetplekken te voorkomen. De Sennheiser Momentum on ear heeft zoals de afbeelding weergeeft een gespleten hoofdband. Het voordeel is dat het extra comfortabel zit en uw haar in model laat. Het belangrijkste is dat hij dus stevig op uw hoofd ligt. De bedrading tussen de oorschelp en band is zo weggewerkt dat u daar absoluut geen last van heeft. Deze bedrading zorgt ervoor dat de afstandsbediening aan het snoer is ingeschakeld. De afstandsbediening beschikt tevens over een luidspreker. De luidspreker is geschikt voor alle Apple producten maar ook voor Iphone en Ipad. Tijdens het muziek luisteren kunt u zo switchen naar een telefoongesprek. Kortom waarom geen Sennheiser Momentum?

goedkope sennheiser momentumShop de Momentum koptelefoon

Sennheiser Koptelefoon Momentum

Zoals u van Sennheiser gewend bent bevat ook de Sennheiser Momentum on ear een overvloed aan extra’s. De koptelefoon wordt geleverd met een 3.5 mm aansluiting. Vergeleken met veel andere producten van Sennheiser heeft de Sennheiser Momentum een kabellengte van 140 centimeter. Een maximum frequentie van 22.000 Hz zorgt dat de hoofdtelefoon niet veel verschild met bijvoorbeeld een DJ koptelefoon. Ook wordt een harde opbergkoffer meegeleverd om hem veiling in op te bergen. Let wel op dat de oordoppen niet opvouwbaar zijn. De handleiding vindt u in de doos en tot slot krijgt u twee kabels meegeleverd. U kunt wel zeggen dat de Sennheiser Momentum on ear koptelefoon uniek is in de lijn Sennheiser koptelefoons.

  • Naam: Sennheiser headphones
  • Momentum on-ear
  • Frequentie tot 22.000 Hz

momentum koptelefoons sennheiser

Leave a Comment