goedkope sennheiser hd 201

Sennheiser HD 201 Koptelefoon

De Sennheiser HD 201 Koptelefoon van Royal Merchandise is zoals bekent de goedkoopste Sennheiser hoofdtelefoon. In de categorie welke koptelefoon past bij u hebben we ook de goedkope Sennheiser PX 200-ii koptelefoon. De Sennheiser HD 201 koptelefoon kunt u ook gebruiken voor audio, gamen en tv. Het voordeel van deze koptelefoon is dat het een goedkope en kwalitatief goede hoofdtelefoon betreft.

sennheiser hd 201

Shop de HD 201 koptelefoon

Outlet Goedkope Koptelefoons

Buiten de oogverblindende uitstraling is het ook nog een zeer handige hoofdtelefoon. Ga er maar is aanstaan om een goedkope koptelefoon te ontwikkelen die ook nog eens in korte tijd miljoenen keren moet worden verkocht. De Sennheiser HD201 moest tevens voorzien worden van alle nieuwe snufjes en moest tegelijk kwalitatief hoogwaardig zijn. Heerlijk om onderweg in de trein of lekker thuis te kunnen genieten van deze Sennheiser goedkope koptelefoon! Bekijk de rest in onze categorie koptelefoons en horloges.

Sennheiser HD 201 Koptelefoon

De koptelefoon met oorschelpen (over ear) zorgen dat je redelijk afgesloten kunt luisteren. Het nadeel van de Sennheiser HD 201 is dat deze niet kan worden opgevouwen. De hoofdtelefoon Sennheiser neemt dus wel wat ruimte in beslag. Het lijkt wel of Sennheiser overal rekening mee heeft gehouden. Het betreft hier een lichtgewicht van maar 400 gram inclusief verpakking. Het voordeel is dat de Sennheiser HD 201 koptelefoon een award heeft gewonnen in 2005 voor de prijs kwaliteit verhouding. De kabel die wordt meegeleverd is wel 3 meter lang wat natuurlijk ook een nadeel kan zijn. De Sennheiser hoofdtelefoon wordt volledig ondersteunt. De Sennheiser HD 201 koptelefoon een geweldig populaire koptelefoon die al door menig mensen is aangeschaft.

goedkope sennheiser hd 201Shop de HD 201 koptelefoon

Goedkope HD201 Hoofdtelefoon Kenmerken

De combinatie om geluid te ontwikkelen wat helder is en niet gaat vermoeien is gelukt. Tot nu toe een betere koptelefoon die voor een kleine prijs is aan te schaffen. De aansluiting heeft ook een 3.5 mm bekabeling. Een frequentiebereik van 18 900 Hz zorgt voor de zuivere klank. Hij is dus al voorbij gegaan aan bijvoorbeeld de Goedkope koptelefoons in de supermarkt. Wanneer de hoofdtelefoon met bedrading is aangesloten aan bijvoorbeeld uw telefoon heeft deze een zuivere klant en gehoor.  Tevens heeft de koptelefoon geweldig comfortabele en zachte oorschelpen.

  • Goedkoopste koptelefoon
  • 3.5 mm kabel
  • 18.900 Hz
  • Zachte oorschelpen

De hoofdband en de oorschelpen zijn van zacht en ademend leer. Heeft de Sennheiser HD 201 dan helemaal geen minpunten? Het enige nadeel is de lengte van de kabel en verder geen bediening op de koptelefoon zelf. We kunnen samengevat dus wel stellen dat het een ideale koptelefoon is voor onderweg of om te gebruiken binnenshuis. Voor een compleet aanbod koptelefoons kunt u terecht bij Bol.com.

Leave a Comment