cardiff skates kopen

Cardiff Skate

Scoor hier de Cardiff Skate of Cardiff skates Cruiser welke de nieuwste rage op het gebied van vervoermiddelen zijn in de categorie skeelers & skates. De unieke vormgeving van de nieuwe skeelers zorgde voor veel denkwerk en vooral waar plaatsen we deze nieuwe rage voor de zomer. Het bedrijf Cardiff maakt al jaren unieke skeelers en heeft nu de handen in 1 geslagen met de bekende Nederlandse schaatser Mark Tuitert. Samen kwamen ze tot het design en vormgeving om op een revolutionaire manier te skeeleren. Bekijk bijvoorbeeld ook eens een Space scooter.

cardiff skate

Shop hier je Cardiff Skates

Cardiff Skate

De Cardiff skate kwam dan begin van het jaar eindelijk in het licht. Hoe komt het toch dat een rage in America ook zomaar in Nederland zal gaan aanslaan? Het heeft vooral met de prijs te maken en de promotie door een bekende Nederlander. De goedkope Cardiff Skate is namelijk al te verkrijgen vanaf €99,99 voor kids. De Skate kleuren zijn nog beperkt maar een groot voordeel zijn de instap skates of skates om in de stappen welke zich vormen naar je voet. Wat verschilt een Cardiff skate met skeelers en rolschaatsen? Als je een stuk gaat touren op de nieuwste Cardiff skates dan kan je gebruik maken van je eigen schoenen. De skate vormt zich om te schoen en het maakt niet uit of je kisten of sportschoenen aan hebt. Een groot voordeel voor de distributie omdat ze niet op de maat hoeven te letten en een voordeel om ze cadeau te geven want ze zijn maar in 2 maten te verkrijgen. De Cardiff skates kunnen in ieder geval een paar jaar meegaan!

Cardiff Skates Cruiser

De Cardiff Skates cruiser met een unieke vormgeving zoals u al heeft kunnen zien op de afbeelding. We hebben inmiddels de Cardiff skates blauw, Cardiff skates groen en de Cardiff skates roze. U kunt dus met deze standaard kleuren een groot bereik volwassen en kinderen krijgen. Tuitert zet zich in voor sporten en wil meer mensen bereiken hetzelfde te doen. Wat is lekkerder dan een frisse neus halen in plaats van de computer. De grote vraag zal nog even blijven zal de Cardiff skates cruiser aanslaan en zijn ze handig te gebruiken zoals de Space scooter.

cardiff skates kopen

Nieuwe Skeelers

De nieuwe skeelers of nieuwe skates zullen naar alle waarschijnlijkheid wel een succes worden. De grote vraag is dan komt de Cardiff skate in meerdere varianten kleur uit? Het is voor Mark Tuitert allemaal spannend aangezien hij gewend is om op wielen naast elkaar te skaten. De nieuwe Cardiff skates hebben een stevigere ondergrond met wielen meer verspreid. We zijn dus allemaal benieuwd of de nieuwe Skeelers gaan aanslaan en dus een davert succes gaan worden.

cardiff skates cruiser

Shop hier je Skates

Cardiff Skate Kenmerken

  • Instappen met verschillende formaten schoen
  • De grootte kan eenvoudig worden aangepast
  • Stabiel platform
  • Tri-ski patent
  • Totaal 3 maten en kleuren
  • Kids en Senioren
  • Blauw, roze en groen

Bekijk hieronder nog kort het filmpje van Mark Tuitert over zijn trots en geweldige skeelers de Cardiff Skates!

Leave a Comment