sennheiser momentum over ear

Sennheiser Momentum Over Ear 2

De Sennheiser Momentum over ear 2.0 wireless is ontworpen met een high end technologie bij Royal Merchandise. Een goedkopere Momentum koptelefoon is bijvoorbeeld de Sennheiser Momentum on ear koptelefoon.

sennheiser momentum over ear

Shop hier de Sennheiser Momentum koptelefoon

Draadloze Sennheiser Momentum 2018

U bent natuurlijk gewend van Sennheiser dat ze voorkomen in de lijst: welke koptelefoon past bij u. Ontworpen om de beste geluidskwaliteit voelbaar te maken. Het betreft een over ear waardoor u geen last heeft van omgevingsgeluiden. Hij is niet alleen ontwikkeld als een perfecte Studio koptelefoon en DJ koptelefoon maar hij is ook nog eens zeer modern. De hoofdtelefoon is echt met de mode meegegaan waardoor het een echt eyecatcher is geworden. Hij wordt gebruikt door professionele Dj’s, artiesten maar u vindt hem ook in de modernere callcenters. De Sennheiser hoofdtelefoon is in twee varianten uitgebracht. De keuze is gevallen op de kleuren bruin en zwart. Wanneer u wordt gebeld kunt u gewoon omschakelen van muziek naar bel modus. De ingebouwde microfoon zorgt dat u ten alle tijden perfect hoorbaar bent. De Sennheiser Momentum over ear 2.0 wireless is een echte koptelefoon voor on the road.

Sennheiser Momentum Over Ear 2.0

De Sennheiser Momentum over ear 2.0 wireless of Sennheiser Momentum Premium zoals hij ook wordt genoemd wordt geleverd met alle mogelijke extra’s. Zo krijgt u bij de Momentum een draagkoffer om de hoofdtelefoon gemakkelijk te verschepen. Het betreft een Sennheiser wireless koptelefoon maar bedrading is mogelijk. Het frequentiebereik is 16 tot 22.000 Hz. Het gewicht van de Sennheiser koptelefoon is 190 gram. De Sennheiser Momentum over ear 2 0 wireless is een echte verbetering ten opzichte van het vorige model. Bekijk alle modellen koptelefoons bij de hoofdtelefoonstore.

  • Naam: Momentum Over-ear 2.0
  • Merk: Sennheiser
  • frequentiebereik: 16 tot 22.000 Hz
  • Inclusief: stereo jack van 3.5 mm

Momentum Wireless Hoofdtelefoon

De Sennheiser Momentum wireless kan aangesloten worden op alle mogelijke Apple producten. Om extra comfort te bieden zijn de hoofdband en oorschelpen volledig bekleed met zacht ademt leer. Op een warme zomers dag in de tuin zult u niet merken dat de hoofdtelefoon gaat glijden van het zweet. U ontvangt bij de hoofdtelefoon een stereo jack van 3.5 mm. Wanneer u de koptelefoons van Sennheiser bekijkt begint u misschien een patroon te ontdekken. De Sennheiser Momentum over ear 2.0 wireless is te vergelijken met de Beats by Dre Beats studio wireless MK2 en de Sony MDR-1ABT over ear draadloos als u bijvoorbeeld naar frequentiebereik kijkt. Een verschil is dat nu ook echt wordt gekeken naar design. Steeds vaker ziet u koptelefoons op straat en deze moeten toch een uitstraling met zich mee brengen.

Shop hier de Sennheiser Momentum koptelefoon

Sennheiser Draadloos 2.0 versus Sennheiser Momentum

Wat zijn de verschillen tussen de Sennheiser Momentum over ear 2.0 wireless en de gewone Sennheiser Momentum? Het grote verschil is dat de wireless 2.0 een over ear koptelefoon is. veel onderdelen van de koptelefoons zijn hetzelfde maar er is wel degelijk een verschil. De bocht van de hoofdbanden zijn niet gelijk. De bocht bij de Sennheiser Momentum wireless 2.0 staat verder uit elkaar. De Sennheiser on ear wordt geleverd in 7 verschillende kleuren en de Sennheiser Momentum wireless in slechts twee kleuren. Uw koptelefoon netjes plaatsen? Bekijk een een koptelefoon houder.

Leave a Comment