sennheiser hd 25-1 ii zwarte koptelefoon

Sennheiser HD 25-1 II Zwarte Koptelefoon

Koop hier de Sennheiser HD 25-1 II zwarte koptelefoon. Een unieke uitvoering in de HD 25 collectie. Wenst u meer informatie? Lees dan over welke koptelefoon past bij u om tot een goede beslissing te komen. De goedkoopste koptelefoon is de Sennheiser HD 201 als u kijkt naar Sennheiser. De kleurencombinatie zwart met rode accenten maakt de koptelefoon tot een prachtig ontwerp. De studio koptelefoon in combi met DJ koptelefoon van Sennheiser brengt het clubgevoel naar huis.

sennheiser hd 25-1 ii koptelefoon

Direct naar de goedkoopste aanbieder

In dit overzicht het volgende:

De Sennheiser HD 25 serie staat bekend omdat deze gepromoot wordt door menig bekende DJ. Speciaal voor het 25 jarige bestaan van Sennheiser hebben ze de Sennheiser HD 25 II aluminium koptelefoon ontworpen. Omdat hij roterende oorschelpen heeft en een uniek geluid produceert wordt deze veel gebruikt door professionals. Verder heeft u geen last van achtergrond geluid. U kunt dus gemakkelijk mixen in een overvolle club. De Sennheiser koptelefoon zult u veelvuldig zien om te aankomende festivals. Bekijk ook eens de Sennheiser HD 598.

Sennheiser HD 25-1 II Zwarte Koptelefoon Kenmerken

De Sennheiser HD 25 II koptelefoon is te vergelijken met de Sennheiser HD 25 1 II DJ koptelefoon. De industriële look zorgt voor een stoere uitstraling voor elke DJ. Hij is gemaakt van duurzame materialen waardoor hij levenslang mee kan gaan. De Sennheiser koptelefoon ziet er niet alleen futuristisch uit maar zorgt ook nog eens voor een uniek geluid. In de hoofdband zit een splitsing wat zorgt voor een goede hoofdligging. Verder kunt u de oorschelp wegdraaien waardoor u kunt luisteren naar het publiek en vervolgens een nieuw nummer kunt in mixen. De oorschelpen en de hoofdband zijn van zacht leer. Het leer is voorzien van ademend leer, u kunt de koptelefoon dus uren dragen zonder last te krijgen.

sennheiser hd 25-1 ii zwarte koptelefoonDirect naar de goedkoopste aanbieder

Sennheiser DJ Koptelefoon gebruikt door Afrojack, Hardwell en Guetta

De Sennheiser DJ Koptelefoon uit de HD 25 lijn zijn onwijs populair onder beginners en professionele DJ’s. Een andere koptelefoon die vaak wordt gebruikt is de Sennheiser HD 25 II DJ koptelefoon. Een aantal DJ’s die deze gebruikt zijn Hardwell, Afrojack, David Guetta. Alle onderdelen van de HD 25 serie zijn te vervangen. Wanneer bijvoorbeeld de oordoppen zijn versleten vindt u bij accessoires de Sennheiser HD 25 Oorkussens. Op deze krijgt u 2 jaar garantie. Verder wordt de Sennheiser hoofdtelefoon gratis verzonden. Bekijk hier het totaaloverzicht koptelefoons in onze outlet store.

 • Merk: Sennheiser
 • HD 25 serie DJ koptelefoons
 • Gedragen door: Guetta, Hardwell en Afrojack

Hierboven ziet u een filmpje bij Bax. Hier wordt omschreven wat u krijgt en welke varianten er allemaal zijn. Wij hebben zelf voor een andere goedkopere aanbieder gekozen. Een gesloten koptelefoon welke nog altijd populair is. Vooral voor studio of om lekker te mixen. We zien dat de draadloze wel populairder worden maar het valt bij deze mee. Het omgevingsgeluid is bijvoorbeeld prima te sluiten. Niet volledig en dat wordt als prettig ervaren. Een groot voordeel is dat de losse items zoals schelpen en draden los kunnen worden besteld.

“Losse items zoals de draden en oorschelpen kunnen los worden gemaakt en los worden besteld.”

DJ’en en koptelefoons zijn weer populair

Een groot voordeel want u kunt dus iedere moment uw telefoon nieuw leven in blazen. Daarnaast heeft u ook nog eens 3 jaar garantie. Mocht er dus iets goed mis zijn dan geen paniek. Een nieuwe koptelefoon staat dan al op u te wachten. Veel mensen hebben ook interesse in de Bose Quietcomfort 35 Serie II draadloze over ear koptelefoon. Deze is niet vergelijkbaar maar wel draadloos.

Waarom worden hoofdtelefoons steeds populairder? We willen ons graag afsluiten of soms lekker met muziek bezighouden. U hoort geen omgevingsgeluid en kunt genieten van uw muziek. Een ander groot voordeel is de prijs. Een hoofdtelefoon is niet meer zo duur als vroeger. Deze Sennheiser is wel een begrip in de DJ wereld. We wensen u daarom veel plezier met deze koptelefoon.

Technische specificaties

 • On-ear koptelefoon
 • Gesloten klankkast
 • Zeker niet waterbestendig
 • Geschikt voor (iOS/Android/universeel)
 • Oorschelpen zijn draaibaar
 • U kunt deze inklappen
 • Geen microfoon
 • Gevoeligheid120 dB
 • Minimale frequentie16 Hz
 • Type input/output3.5 mm jack | 6.3 mm jack

Andere bezoekers bekeken ook: