sennheiser hd 25-1 ii zwarte koptelefoon

Sennheiser HD 25-1 II Zwarte Koptelefoon

Koop hier de Sennheiser HD 25-1 II zwarte koptelefoon. Een unieke uitvoering in de HD 25 collectie. Wenst u meer informatie? Lees dan over welke koptelefoon past bij u om tot een goede beslissing te komen. De goedkoopste koptelefoon is de Sennheiser HD 201 als u kijkt naar Sennheiser. De kleurencombinatie zwart met rode accenten maakt de koptelefoon tot een prachtig ontwerp. De studio koptelefoon in combi met DJ koptelefoon van Sennheiser brengt het clubgevoel naar huis.

sennheiser hd 25-1 ii koptelefoon

Shop de HD 25-1 II koptelefoon

De Sennheiser HD 25 serie staat bekend omdat deze gepromoot wordt door menig bekende DJ. Speciaal voor het 25 jarige bestaan van Sennheiser hebben ze de Sennheiser HD 25 II aluminium koptelefoon ontworpen. Omdat hij roterende oorschelpen heeft en een uniek geluid produceert wordt deze veel gebruikt door professionals. Verder heeft u geen last van achtergrond geluid. U kunt dus gemakkelijk mixen in een overvolle club. De Sennheiser koptelefoon zult u veelvuldig zien om te aankomende festivals. Bekijk ook eens de Sennheiser HD 598.

Sennheiser HD 25-1 II Zwarte Koptelefoon Kenmerken

De Sennheiser HD 25 II koptelefoon is te vergelijken met de Sennheiser HD 25 1 II DJ koptelefoon. De industriële look zorgt voor een stoere uitstraling voor elke DJ. Hij is gemaakt van duurzame materialen waardoor hij levenslang mee kan gaan. De Sennheiser koptelefoon ziet er niet alleen futuristisch uit maar zorgt ook nog eens voor een uniek geluid. In de hoofdband zit een splitsing wat zorgt voor een goede hoofdligging. Verder kunt u de oorschelp wegdraaien waardoor u kunt luisteren naar het publiek en vervolgens een nieuw nummer kunt in mixen. De oorschelpen en de hoofdband zijn van zacht leer. Het leer is voorzien van ademend leer, u kunt de koptelefoon dus uren dragen zonder last te krijgen.

sennheiser hd 25-1 ii zwarte koptelefoonShop de HD 25-1 II koptelefoon

Sennheiser DJ Koptelefoon gebruikt door Afrojack, Hardwell en Guetta

De Sennheiser DJ Koptelefoon uit de HD 25 lijn zijn onwijs populair onder beginners en professionele DJ’s. Een andere koptelefoon die vaak wordt gebruikt is de Sennheiser HD 25 II DJ koptelefoon. Een aantal DJ’s die deze gebruikt zijn Hardwell, Afrojack, David Guetta. Alle onderdelen van de HD 25 serie zijn te vervangen. Wanneer bijvoorbeeld de oordoppen zijn versleten vindt u bij accessoires de Sennheiser HD 25 Oorkussens. Op deze krijgt u 2 jaar garantie. Verder wordt de Sennheiser hoofdtelefoon gratis verzonden. Bekijk hier het totaaloverzicht koptelefoons in onze outlet store.

  • Merk: Sennheiser
  • HD 25 serie DJ koptelefoons
  • Gedragen door: Guetta, Hardwell en Afrojack

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *