sennheiser hd 599 over-ear koptelefoon zwart

Sennheiser HD 599 Over-ear Koptelefoon Zwart

Als we kijken naar de Sennheiser HD 599  Over-ear koptelefoon zwart dan is dit prachtig exemplaar uit de Sennheiser lijn. Bent u benieuwd of dit de headphone voor u is? Ga dan naar: welke koptelefoon past bij u. Soms kan een goedkopere zoals de Sennheiser HD 201 ook helemaal niet gek zijn. De Sennheiser studio koptelefoon in de kleur zwart is niet alleen een plaatje om te zien maar brengt ook een fantastisch geluid voort.

sennheiser hd 599 over-ear koptelefoon zwart

Shop hier de Sennheiser koptelefoon

In de oorschelpen is gekozen voor een zwarte passende kleur. De grote vraag bij de kenners was of de koptelefoon te vergelijken is met een andere Sennheiser koptelefoon? Het antwoord kunt u vinden bij de Sennheiser Momentum Koptelefoon. De Sennheiser HD 599 heeft een veel hogere frequentie en verder heeft deze een veel langere kabel. Een nadeel zou kunnen zijn dat de Momentum een stuk lichter is. We komen hieronder terug op het verschil tussen de Sennheiser HD599 hoofdtelefoon en Sennheiser Momentum over ear 2.

Sennheiser HD 599 Over-ear Koptelefoon Zwart

Deze wordt gezien als gaming, studio koptelefoon maar ook als DJ koptelefoon. Naast deze twee eigenschappen is de het ook een mode accessoire door het uiterlijk. De over-ear koptelefoon is te verkrijgen in een 3-tal kleuren maar Champagne is toch wel erg uniek. Deze zie je onderaan in het Youtubefilmpje. Uw muziek carrière een stap verder of heerlijk genieten van de Sennheiser tijdens het gamen? Het is allemaal mogelijk met de prachtige Sennheiser koptelefoons.

⇓Sennheiser HD 599 versus Sennheiser Momentum⇓

Zoals u in de inleiding kunt lezen wordt de HD 599 het meest vergeleken met de Momentum. Het geluid wordt bijvoorbeeld door de achterkant geleid. Verder is bijvoorbeeld de kabel 3 meter in plaats van 1.60 meter. De voordelen van de Sennheiser Momentum is dat deze bijvoorbeeld lichter is. De Momentum is ontworpen voor het park en daarom laat deze wel geluid door. De Sennheiser HD 599 zorgt voor een volledige dichtheid. Een tweetal prachtige Sennheiser koptelefoons en ook beide top als gaming koptelefoon.

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Sennheiser HD 599 Kenmerken

Buiten dat de kleur van deze Sennheiser hoofdtelefoon heeft deze ook vele andere kenmerken. Zo heeft deze een meegeleverde adapter van 6.3 mm en een aansluiting van 3.5 mm. Verder heeft de koptelefoon een geweldige frequentiebereik van 38.500 Hz. Zoals u van Sennheiser gewend bent is deze koptelefoon van milieuvriendelijke materialen gemaakt. Het gewicht van de koptelefoon is 270 gram. Ook voor deze is rekening gehouden met comfort. De oorkussens en hoofdband bevatten zeer zachte kussens. De oorkussens worden niet warm om de oren. Kortom het is niet alleen een prachtige koptelefoon maar krijgt u voor de prijs ook nog eens comfort en een top geluidskwaliteit. De koptelefoon wordt tevens gratis thuisbezorgd.

  • Naam: Sennheiser HD 599
  • Frequentiebereik: 38.500 Hz
  • Zachte oorkussens
  • Adapter 6.3 mm en plug van 3.5 mm

Leave a Comment