lg 43up77006lb 2021

LG 43UP77006LB 2021

Koop hier de LG 43UP770066LB voor de beste online prijs. Hieronder geven we aan waarom u deze zou kunnen bestellen als u op zoek bent naar een televisie.

lg 43up77006lb 2021

Shop hier de Televisie

Waarom is LG 43UP77006LB 2021 de populairste televisie 2021?

Wegens de superieure beeldkwaliteit in scherpe 4K resolutie onderscheidt dit toestel zich van de concurrentie. Subtiele details worden vanwege de scherpe beelden zeer goed zichtbaar. U zal sproetjes en wimperhaartjes heel duidelijk kunnen zien. Met vier keer meer pixelnauwkeurigheid dan Full HD ervaart u levensechte beeldkwaliteit en geweldige kleuren. 4K-upscaling zorgt ervoor dat de LG 43UP77006LB 2021 2K-beelden in de meest levensechte 4K-beelden transformeert door het verbeteren van detail, definitie en kleur. Eveneens door de HDR ondersteuning krijgen de beelden die in deze kwaliteit geschoten zijn een fantastische kleurkwaliteit en contrast en kan u ontelbare tinten onderscheiden. De beeldkwaliteit blijft vanonder een hoek uitstekend.

Bedieningsgemak is troef.

Met de Magic Remote afstandsbediening kan u de televisie op meerdere manieren bedienen. Via het ‘wiel’ scrolt u door het menu of drukt u de spraakknop in om een mondelinge opdracht te geven. U kan ook programma’s opnemen, live tv pauzeren en terugspoelen via een losse harde schijf die u aansluit op de usb. Deze is wel te vergelijken met de LG 84 Inch 84UB980V.

Overzichtelijk menu.

Een overzicht van al uw favoriete apps, zoals Netflix, Videoland, YouTube, Videoland, Disney+ en Prime kan u bekijken met het WebOs smart platform. WebOS is een eigen besturingssysteem van LG. Het heeft een snelle navigatie en u kan apps zelf op volgorde zetten. De geïntegreerde Game Optimizer, waar gamers een beroep op kunnen doen, perfectioneert de snelle beelden van moderne videospellen. Vanwege een soepele samenwerking met spelconsoles ervaren spelers geen vertragingen en schokken. Met een rappe reactietijd bent u tijdens online multiplayergames-tegenstanders te snel af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *