opvouwbaar scootmobiel mobiliteitsscooter moving life atto

Opvouwbaar Scootmobiel Mobiliteitsscooter Moving Life Atto

Koop bij ons een opvouwbaar scootmobiel mobiliteitsscooter Moving Life Atto. 1tje die nieuw op de markt is en een revelatie van het jaar. Op de afbeelding ziet u een witte variant. Deze scooter is ook in het zwart, grijs en rood te verkrijgen. Of u nu een handicap heeft of iets ouder aan het worden bent? Deze Life unit is een koning voor de lange afstanden.

opvouwbaar scootmobiel mobiliteitsscooter moving life atto

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Deze is zeer geschikt voor lange afstanden. Dit is vrij nieuw voor een opvouwbare scootmobiel. Op de afbeelding ziet u een glimp van de techniek die is gebruikt. Deze wordt ook nog een gratis thuisbezorgd. U denkt misschien: Life Atto? Nooit van gehoord. Het is een vrij nieuw merk in de wereld van scootmobielen. Wenst u dan toch liever een scooter die bekender is? Ga langs bij de opvouwbare scootmobiel Brio.

Opvouwbaar Scootmobiel Mobiliteitsscooter Moving Life Atto

De geavanceerde mobiliteitsscooter is binnen een paar seconden op de vouwen. Bent u dus slecht ter been, dan is het nog eenvoudig. Verder beschikt deze over een originele 16 KM Lithium batterij en een universele lader (wereldwijd). Ideaal dus als u snel deze moet opladen. Verder krijgt u 2 jaar garantie op zowel de batterij als de scootmobiel in het geheel. Klaar in 10 seconden om te gaan rijden. U heeft dus geen hulp meer nodig van mensen in de buurt.

De geavanceerde mobiliteitsscooter is binnen 10 seconden klaar voor gebruik!

Een aantal feitjes op een rij. U bent natuurlijk nieuwsgierig naar de prijs. De scootmobiel is zwaar in prijs verlaagd omdat hij vrij nieuw is. Hieronder vindt u extra informatie over de scootmobiel.

  • Opgezet in 10 seconden
  • Max gewicht 100 kilo
  • Massieve banden
  • Draaicirkel 135 cm
  • Maximale snelheid 6 km/h

Andere bezoekers bekeken ook: