opvouwbare scootmobiel brio

Opvouwbare Scootmobiel Brio

De opvouwbare scootmobiel Brio en opklapbare scootmobielen in onze mobiliteitsshop. Een 2-tal andere opvouwbare scootmobielen zijn de opvouwbare scootmobiel Gogo 3 en de opvouwbare scootmobiel Liteway. De opklapbare scootmobiel is eenvoudig op te vouwen en dus ideaal om mee te nemen onderweg. Een lichtgewicht opvouwbare scootmobiel met mogelijkheden om heerlijk onder de mensen te zijn. De opvouwbare scootmobiel Brio is niet alleen comfortabel maar u krijgt ook nog eens 2 jaar gratis pechhulp. Nog niet helemaal zeker van deze scootmobiel? Bekijk het totaaloverzicht scootmobielen vergelijken. Liever direct bestellen of scootmobiel kopen? Klik dan op onderstaande blauwe link.

opvouwbare scootmobiel brio
Direct naar de goedkoopste aanbieder

De opvouwbare scootmobielen zijn populair door het handige gebruik onderweg maar ook binnenshuis. U bent bij ons aan het juiste adres voor de opvouwbare scootmobiel Brio. De volledige naam van de opvouwbare scootmobiel is Scootmobiel BL270 Brio Lithium. De 270 in de naam staat voor de motorinhoud van 270 Watt. U kunt op de afbeelding al zien dat de scootmobiel eenvoudig is op de klappen. Eenvoud komt voort uit een lichtgewicht scootmobiel en is tevens voorzien van aluminium frame.

Opvouwbare Scootmobiel Brio

De opvouwbare scootmobiel Brio is eenvoudig te verstellen en wendbaar in de kleine ruimtes. Een scootmobiel opvouwbaar kopen? U zit goed in onze mobiliteitsshop. Deze is tevens uitgerust met een Indego veersysteem aan de voorkant om comfortbalen op de scootmobiel voort te kunnen bewegen. Op het dashboard is het tevens mogelijk om de snelheid bij de houden, toeter en bijvoorbeeld de accu bij te houden. U komt dus met de opvouwbare scootmobiel Brio nooit voor verassingen te staan. Bekijk ook eens de scootmobielen top 5 outlet.

opvouwbare scootmobiel brio

Een scootmobiel opvouwbaar heeft tevens 2 jaar garantie en bij onze partner Skyline Mobility aangemeld bij Bol.com helpen ze u om de perfecte scootmobiel opvouwbaar te selecteren. Het betreft in het geval van de BL270 Brio Lithium om een 4 wiel scootmobiel. De belasting van de 2 wielen aan de achterkant en 1 wiel wat oogt als 2 wielen aan de voorkant. De scootmobiel opvouwbaar met eenvoudige duimbediening is spectaculair. Bekijk hem snel!

Brio 4 Wiel Scootmobielen Opvouwbaar

Niet meer zo mobiel? Regelmatig uitjes of reisjes? De Brio scootmobielen opvouwbaar zijn dan zeker een uitkomst! De vouwscooter is de snelst opvouwbare lichtgewicht scootmobiel ter wereld. Wat maakt de scootmobiel zo uniek? technisch geweldig en opvouwen in een oogwenk. De kleine metallic-blauwe scootmobiel is met een simpele beweging te vouwen. Heeft u de scootmobiel opgevouwen dan oogt het als een reiskoffer zoals u in de afbeelding al kon zien. Een aluminium frame met een totaalgewicht van 24 kilo maakt het tot de perfecte scootmobiel. De batterij zorgt voor 20 km reisplezier en is dus van alle gemakken voorzien. Met een topsnelheid van 8 km/h zijn de Brio scootmobielen opvouwbaar onwijs populair. Wacht niet langer en bestel de fantastische lichtgewicht opvouwbare scootmobiel.

  • 24 kilo (lichtgewicht)
  • topsnelheid 8 km/h
  • Opvouwbaar
  • metallic blauwe scootmobiel
  • Skyline Mobility

Andere bezoekers bekeken ook: