scootmobiel duo twist

Scootmobiel Duo Twist

Hier de Scootmobiel Duo Twist bij Royal Merchandise. Een 2 persoon onder de mobility scooter welke lijkt op de scootmobiel Carpo Limo. Deze is ontworpen om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Waarom hebben ze deze zo ontworpen? Een duo zegt het al het kan als dubbele bezetting wanneer u beide slecht ter been bent of gewoon enkel. Een passende in de scootplaza is de scootmobiel Duo Twist. Bestel deze hieronder direct bij Bol.com.

scootmobiel duo twist
Direct naar de goedkoopste aanbieder

De dubbele scootmobiel is niet alleen een veilige maar ook populair in de mobiliteit shop. Scootmobielen zijn er in alle soorten en maten in onze shop. We hebben meer Duo varianten in onze shop. Ga via de blauw link naar het totaaloverzicht: scootmobielen vergelijken. U kunt via onderstaande afbeelding direct de dubbele scootmobiel bestellen. Ga los op de mobility scooter voor 2 personen

Scootmobiel Duo Twist

De scootmobiel Duo is te verkrijgen in een vier wiel variant. Naast de vier wiel scootmobiel zijn er ook drie wiel varianten. één met 3 wielen is ideaal voor de bochten en wendbaarheid en de 4-wiel scootmobiel ligt natuurlijk stabiel op de weg wat zorgt voor veiligheid. U kunt bij onze betrouwbare aanbieder scootplaza informatie inwinnen. Bijvoorbeeld welke scootmobiel bij u past. Deze is ideaal voor ruiger terrein maar ook ideaal om met uw kleinkinderen lekker een stukje te toeren. U kunt vanaf nu weer toeren in het bos en is de scootmobiel ook nog een comfortabel.

Belangrijke Info
Een scootmobiel voor 2 personen zorgt dat u samen weer de straat op kunt.

Scootmobielen kopen zoals deze voor twee personen is afhankelijk van een persoonlijke situatie. Wij bieden dan ook overzicht wat allemaal mogelijk is. U kunt kiezen naast elkaar of achter elkaar. Het is dan ook afhankelijk van uw wensen op het gebied van draaicirkel, snelheid en ga zo maar door. Wenst u opvouwbare scootmobiel dan kunt u kijken bij de opvouwbare scootmobiel Gogo 3 of de opvouwbare scootmobiel Brio.
tweepersoons scootmobiel

Duo Scootmobiel 2 Personen

De opvouwbare scootmobielen zijn een stuk  kleiner. Lichte scootmobielen, die eenvoudig in de auto kunnen worden meegenomen. Een belangrijk onderdeel waar u op moet gaan letten tijdens deze is een goede accu. Langere afstanden afleggen kan dus bijvoorbeeld met de scootmobiel Duo Twist. Het gewicht is ook nog belangrijk met bijvoorbeeld boodschappen of meerdere personen. De gemiddelde snelheid van alle scootmobielen is rond de 15 km per uur. De maximale snelheid van 25 km per uur is voor de snellere rijders of voor de langere afstanden.

  • Snelheid +/-: 10 km/h
  • Actieradius: 35-50 km

Andere bezoekers bekeken ook: