nintendo switch console super smash bros ultimate bundel

Nintendo Switch Console Super Smash Bros Ultimate Bundel

We hebben hier de Nintendo Switch console super smash bros ultimate bundel voor de beste prijs. U kunt ook gaan voor een bundeldeal met de bundel Playstation 5 met FIFA 20. We hebben het dan over een PS in plaats van een Nintendo Switch. Een bijzondere console die nog niet zo heel lang op de markt is. We kennen deze spelcomputer vooral omdat deze Mariokart in haar gelederen heeft. Deze is gekozen omdat alle klanten deze 5 sterren heeft gegeven en daarom dus ook echt iets voor u. We hebben daarnaast gekozen voor Bol.com omdat hier de bundels voor de beste prijs zijn te bestellen of om een goedkope Nintendo Switch op de kop te tikken.

.

nintendo switch console super smash bros ultimate bundel

Koop bij bol.com

  • Gratis bezorging
  • PS4 Pro limited
  • Direct game plezier

Wanneer u voor deze gaat krijgt u een tal van gratis download mogelijkheden bij een pack. Super Smash Bros is niet zomaar iets het heeft gratis content voor deze box. Registreer uzelf en u krijgt gratis gouden punten. U ontvangt na aanmelding de gratis mogelijkheden en meer acties.

Nintendo Switch Console Super Smash Bros Ultimate Bundel

Iedereen weet inmiddels dat de Nintendo Switch een spelcomputer is voor thuis en onderweg. De voortgang kan niet via een geheugenkaart maar deze kan buiten de game worden opgeslagen. Een groot voordeel om onder naar de vakantiebestemming te gamen en wanneer u aankomt. De kids of uzelf zullen zoet zijn met deze geweldige bundel.

Let op: De Nintendo Switch kan voortgang in games niet back-uppen.

Een groot geluk wanneer Mario uw favoriete game is. Wanneer u gaat spelen op een grote TV dan wordt deze geweldig helder. Denk aan een LG OLED55C8PLA 4K TV voor geweldig spelplezier. Binnenkort een avondje met familie en vrienden? Gooi de Switch aan de TV of speel op het scherm van de switch wanneer een deel iets anders aan het doen is. U kunt onderweg weer games spelen in handheldstijl waarbij de controllers aan het Nintendo Switch scherm vast zitten. De twee controllers kunt u samen of apart gebruiken: ook wel de Joy-Con-controllers genoemd. 

Switch + Play – speel altijd, overal en met iedereen.

Game-ervaring onderweg of gewoon thuis. U kunt zelfs zonder TV gebruik maken van de Switch.

  • Nintendo Switch systeem
  • Incl: Super Smash Bros. Ultimate (digitaal)
  • Linker en rechter Joy-Con controllers
  • Nintendo Switch Dock | Joy-Con Grip
  • Polsbandjes die horen bij Joy-con
  • Stroomkabel & HDMI-kabel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *