microsoft xbox one-s bundel

Microsoft Xbox One-s Bundel

Microsoft Xbox One-s bundel kopen? Microsoft heeft sinds kort de Xbox One S welke uiteraard te verkrijgen zijn als bundel deal. Een groot verschil met de Xbox One is de afmeting. De nieuwe S is namelijk 40% kleiner. In Nederland is vooralsnog alleen de witte varianten te verkrijgen. De beelden en spellen zullen nog beter tot haar recht komen met het kleinere model. De Microsoft Xbox One S past in ieder geval perfect in alle televisiekasten. Liever geen wit? Niet getreurd de diverse Xbox One skins kunnen eenvoudig over de console worden geplaatst. Twijfelt u nog over een geschikte console bekijk dan onze spelcomputer console guide.

xbox one pakketten

Microsoft Xbox One-s Bundel

Een bundel of pakket is voor hetzelfde bedrag te krijgen dan een los console. U heeft dus een groot voordeel bij de aanschaf van een nieuw console. Let op of de spelcomputer wordt geleverd met twee controllers. Bent u een echte gamer dan kunt u ook kijken voor een elite controller. Een voordeel is dat de knoppen en triggers kunnen worden afgesteld naar persoonlijke wensen. Bent u een professionele gamer dan mag de elite controller zeker niet ontbreken. We gaan hieronder met de vraag; moet ik een PS4 of Xbox One kopen?

Een PS4 of Xbox One kopen?

We zien de vraag; een PS4 of Xbox One kopen? vaak voorbij komen. De keuze is lastiger dan u kunt voorstellen. We hebben in de spelcomputer console guide de verschillen uitgelegd maar dan zijn we er nog niet. Bij Xbox zeggen ze dat ze u een ultieme game experience kunnen aanbieden. Een voordeel van de Sony PlayStation 4 is dat deze vaak wordt geleverd met 2 controllers en het verschil tussen kwaliteit is nagenoeg gelijk. Een dashboard van de Xbox One is wel gebruiksvriendelijk maar het is net wat u gewend bent.

Een ander voordeel van de Xbox One is de 4k beeld kwaliteit en daarmee nemen ze wederom een voorsprong. Vrienden  van u in het bezit van een PS4 dan kunt u alleen online spelen wanneer beide partijen dezelfde spelcomputer in huis hebben. Welke Xbox One bundel kopen? Een vraag die kan worden beantwoord wanneer u van sportspelen of vechtspelen houdt. Het zijn dan ook de 2 X box bundels voor een geweldige prijs. Xbox one wordt geleverd met een afstandbediening zodat u snel over kunt schakelen naar Netflix of andere content op uw console.

  • Dvd/Bluray speler
  • Ram geheugen: 8 gigabyte DDR3 ram
  • Frequentie van 2133mhz+ een 32mb
  • Snelheid van 1,75mhz.
  • Grafische kaart: 800mhz met 768 shader cores
  • Opslag: Xbox ones worden minimaal geleverd met een 500 gigabyte hardeschijf
  • Afstandsbediening
  • 4k beeldkwaliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *