bundel playstation 5 met fifa 20

Bundel Playstation 5 met FIFA 20

Hier kan je een bundel Playstation 5 met FIFA 20 organiseren. Wij hebben aanbieder Bol.com voor je geselecteerd met de beste prijs. Bij ons is een veelgestelde vraag: wat is het verschil tussen een losse PS5 en bijvoorbeeld een bundel zoals FIFA20 met een PlayStation 5. Sony heeft altijd bij een uitgave van een nieuw spel een aantal unieke bundels. In het overzicht wonen ook de mooiste en grootste televisies.

ps5 games en consoles

Shop hier de goedkope Bundels

We kiezen hier voor de Playstation maar klikt u door dan ziet u de verschillen tussen de PlayStation bundels en bijvoorbeeld de Xbox One bundels. De prijzen van een losse en snelle PlayStation 5 liggen rond de 399,00 euro en wat blijft een voordeel bundel ligt rond hetzelfde bedrag. Waarom teveel betalen als een bundel wordt geleverd met “gratis” spel in dit geval FIFA 20 en een controller. In sommige gevallen zelfs bundels met 2 controllers. Bekijk hierboven via de button de acties en zie het overzicht spelcomputers aanbiedingen.

bundel playstation 5 met fifa 20

Bundel Playstation 5 met FIFA 20

PlayStation of Xbox One bundels in het verleden met de spellen zoals Uncharted bundel, GTA5 bundel, Call of Duty en nu dus ook weer de FIFA 20 bundel PS4. De officiële bundels van FIFA worden uitgebracht door Sony maar natuurlijk ook beschikbaar voor de Nederlandse markt. Bestel dus via bovenstaande link de FIFA 19 bundel ps4. Een spel gevonden wat u aanspreekt? Bestel dan goedkoop de uiteenlopende bundels. Liever een losse PlayStation 5? Uiteraard kan deze worden ook besteld. Al met al zal een bundel iets goedkoper uitvallen.

Comments 2

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *