Aston Martin Vanquish Zagato Volante Convertible

Aston Martin’s nieuwe roodgloeiende Aston Martin Vanquish Zagato Volante Convertible.

Er is een reden waarom de beroemde Britse Agent 007 vaak te zien is in een Aston Martin. Secret agent James Bond heeft een voorliefde voor snelle auto’s met in het bijzonder Aston Martin’s. In ons overzicht duurste auto’s ter wereld de Aston Martin’s met verfijnde elegantie, klasse en de belichaming van een miljonair verklaren de liefde voor deze auto. De nieuwe Red – Hot Aston Martin Vanquish Zagato Volante Convertible is een bewijs hoe ver ze gaan in termen van design en prestaties.

Aston Martin Vanquish Zagato Volante Convertible

Het model is op maat gemaakt voor de Noord-Amerikaanse markt. De Aston Martin Vanquish gemaakt van koolstofvezel. Koolstofvezel is een traditie tussen Aston Martin en meester designer Zagato. De samenwerking begon met de 1960 DB4 GT Zagato race-auto en heeft bewezen zeer succesvol te zijn. De Vanquish wordt geleverd met een 600 pk V -12 motor die acceleratie van nul naar 60 mph in 3,7 seconden in huis heeft.

Geïnteresseerd in het nieuwe voertuig? De Aston Martin Vanquish Zagato Volante Convertible zal slechts 99 keer worden gebouwd. De prijs is nog niet helemaal vastgesteld, maar rapporten geven aan dat de Vanquish Zagato Volante tussen de $500.000 en $850.000 moet gaan kosten. De eerst leveringen zijn gepland in 2017.

Aston Martin Vanquish Red

Aston Martin Vanquish Red te vergelijken met de Volante? De algemene belichaming is gehandhaafd. De Volante is is verder voorzien van; carbon – fiber dorpels langs de omtrek, ronde achterlichten en LED-verlichting. De auto is dus vergelijkbaar met de Aston Martin CC100. Geweldige cars die voor velen een droom zal blijven. Blijft op de hoogte van de nieuwste miljonairs producten in ons overzicht miljonair store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *