Ford GT ’66 Heritage Edition

De Ford GT ’66 Heritage Edition is uitgebracht na de historische overwinning tegen Ferrari op Le Mans. In ons overzicht Cars is deze auto nog niet te bestellen. Ford herdenkt deze overwinning van de GT in 1966. De nieuwe speciale editie met de naam Ford GT ’66 Heritage Edition is een opvallende combinatie van historische betekenis en eigentijdse elegantie. De buitenkant is met paint; Shadow Black belegd. De keuze tussen mat of glanzend zwart met zilveren strepen en zichtbare carbon bits. De accenten omvatten no.2 graphics en een gouden satijn blanke lak op de wielen.

Ford GT ’66 Heritage Edition

Het interieur van de Ford limited edition met fiber stoelen omhuld in Ebony leder. De stoelen en hoofdsteunen zijn voorzien van het Ford GT logo. Een Ebon lederen wrap is ook te vinden op het instrumentenpaneel. De complete Ford doet denken aan de 1966 racewagen. De veiligheidsgordels met unieke blauwe accenten. Andere unieke functies zijn onder meer de matte carbon fiber dorpels. De voornaamste doelstelling van het ontwerp is om de oorsprong van de beroemde Ford GT te markeren. De looks zoals we deze kennen van de GT40 Mark II raceauto. De nieuwe styling wordt geaccentueerd met de prachtige kleuren en unieke functies.

Ford GT Nederland

De Ford GT ’66 Heritage Edition kunnen worden bekeken op FordGT.com. De prachtige Ford zal maar beperkt beschikbaar zijn. Uitsluitend voor het modeljaar 2017. Een basisprijs van £ 400k of meer zal aan deze auto worden gehangen. Potentiële kopers komen op een wachtlijst tenzij ze een geweldig groot bedrag neertellen. Een moderne auto die is gebouwd met een historische betekenis. Bekijk ook de andere auto’s in onze miljonair store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *