Audi R8 V10 Plus

De Audi R8 V10 Plus is een debuteerde generatie snelle auto’s op de markt. De best presterende versie van de tweede generatie R8 is uniek in de Audi wereld. Een startende prijs in april van $ 190.000 is dus een koopje in het overzicht exclusieve cars. De auto V-10 resulteert in 610 pk of 60 pk en is meer dan de vorige versie. De Audi R8 met dezelfde basis en nog steeds aangedreven door een V – 10 motor. De V-10 zorgt voor 540 pk en produceert een topsnelheid van 205 km per uur in 3.2 seconden. De startprijs van dat model is $163.000. Bekijk hieronder ook de achterkant van deze prachtige Audi.

Audi R8 V10 Plus

Speciaal voor de Audi R8 V10 Plus is koolstofvezel gebruikt. De firewall en enkele externe lichaamselementen zoals de splitter en achterspoiler zijn voorzien van deze koolstofvezel. De nieuwe V10 Plus is bijna 15 procent lichter dan de vorige versie. De Audi zorgt voor indrukwekkende prestatie, zonder afbreuk te doen aan haar stevigheid. De dure Audi bij Royal Merchandise is in staat om te versnellen van nul naar 60 mph in 3,2 seconden en heeft een topsnelheid van 205 mph. De nieuwe auto is unieker dan zijn voorganger, met voordelen zoals een betere wendbaarheid en responsiviteit.

Audi Nederland R8 V10

Audi Nederland R8 V10 met verbeteringen in de cockpit. De introductie van digitale instrument clusters aan het dashboard en de plaatsing van vier bedieningsknoppen op het stuurwiel. Dit maakt het model functioneel. De bestuurder kan schakelen naar sport en het voelt alsof u in een buitenaardse auto rijdt. Veranderingen in het exterieur zijn subtiel met een uniek design. De V10 Plus is visueel te onderscheiden door de vleugel. Dit maakt de V10 Plus sport een dynamisch model. Audi Nederland biedt een keuze uit 11 exterieurkleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *