Lurssen Superyacht Solandge

Lurssen superyacht Solandge for sale. Het duurste megayacht van het moment. De prijs voor een fanatische jacht zoals deze is een slordige €155,000,000. Heeft u dus nog wat geld over neem dan gerust contact met ons op. Een Lurssen-built superjacht is uiteraard van alle gemakken voorzien. U kunt een crew meenemen van 29 of meer maar ook rond de 20 gasten aan boord nemen. De eigenaar van de Solandge is niet bekend maar we weten wel dat de prijs aanzienlijk is verlaagd. Wenst u de Lurssen superyacht Solandge te huren? Een slordige miljoen per week zorgt dat u heerlijk rond kunt varen. In de shop de luxe producten en wij helpen u bij de verkoop.

  • Prijs €155,000,000
  • Duurste megayacht
  • 29 crewmembers

Lurssen Superyacht Solandge

Solandge gebouwd in 2013 met een extreem mooi uiterlijk. De jacht is ontworpen met een tijdloze Espen Oeino exterieur en een interieur compleet ontworpen door Aileen Rodriguez. Solandge heeft een lengte van 85 meter met in totaal 6 dekken. Haar indrukwekkende grootte en geweldige vormgeving maken het tot een geweldig populair yacht. Een Lurssen motorjacht heeft een stalen romp en er is tevens veel aluminium in verwerkt. Het achterschip heeft enorme garagedeuren om auto’s, boten en waterscooters in de plaatsen. De achterkant is geweldig om te gebruiken als zwemgebied.

  • 85 meter
  • 6 dekken
  • Espen Oeino exterieur
  • 2013

Solandge Interieur

Solandge staat bekend om het klassieke, elegante interieur en is voorzien van verfijnde details en tal van decadente accenten. Decadente accenten zoals het chique gewatteerde hoofdeinden op de bedden en marmeren afwerking in de badkamers. De yacht is volledig uitgerust met een schoonheidssalon, sauna, fitnessruimte en moderne keuken. Het wordt ook wel een majestueuze superjacht genoemd. Lurssen superyacht Solandge is zeer geschikt als luxe charter jacht, evenals privé-jacht. Officieel is Solandge geschikt voor maximaal 16 gasten in 8 royale hutten. Uiteraard is er genoeg ruimte voor meer gasten eventueel. Solandge is voorzien van 15 bemanningsleden hutten en dus voor 29 crewmembers. Een aantal andere opvallende decadente uitrustingen zijn de bar met piano, zwembad, bioscoop, en prachtig indrukwekkende eetzaal. Bekijk de andere specificaties op de solandge yacht website of volg Royal Merchandise voor meer yachts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *