solis 5 in 1 table grill 791 grill apparaat gourmetstel 8 personen

Solis 5 in 1 Table Grill 791 Grill Apparaat Gourmetstel 8 Personen

Koop hier de Solis 5 in 1 table grill 791 grill apparaat gourmetstel 8 personen. Het blijft een geweldige beleving met een groot unit. Hier zitten natuurlijk de raclettepannetjes voor de echte beleving. Daarnaast is deze voorzien van de warmteplaat. Hier kan vis, vlees, groente, pannenkoeken en ga zo maar door op worden klaargemaakt. Kies hieronder aanbieder Coolblue.nl voor de beste prijs.

Wat is nog meer handig van de warmteplaat? U kunt bijvoorbeeld een flinke sessie shoarma op de bovenkant klaarmaken. Wij doen vaak ook al het vlees dat over is klaarmaken en dan hachee maken. Het is natuurlijk maar een idee. Heeft u even geen zin om uw pannetje te gebruiken dan schuift u deze eenvoudig onder de plaat. U kunt heerlijk op de grill- en bakplaat grill vlees klaarmaken. Draai de plaat om en u kunt los op de wok.

Belangrijke Info
grillplaat aan beide zijden te gebruiken met pannetjes en wokpannetjes

Solis 5 in 1 Table Grill 791 Grill Apparaat Gourmetstel 8 Personen

De grill- en bakplaat kunt u dus omdraaien. Dat is eenvoudig te doen. dan om naar de kant waar je de wokpannetjes op zet. Een pannenkoek kan tegelijk worden gemaakt terwijl u gaat wokken. Zo kunt u bijvoorbeeld perfect gevulde pannenkoeken bouwen. Zowel de plaat als de pannetjes hebben een antiaanbaklaag. Ingrediënten blijven zo niet plakken. Een gebruiksvriendelijke apparaat die 1 nadeel heeft. U krijgt deze bijna niet terug in de doos. Een goedkopere is de Gourmetstel Princess 162840 8 personen.

  • Gourmetstel voor 8 personen.
  • Grill- en bakplaat | plaat met wokpannetjes
  • Koude zone om te ontspannen

Andere bezoekers bekeken ook: