dji mavic 2 pro smart controller drone grijs

DJI Mavic 2 Pro Smart Controller Drone Grijs

Koop hier bij ons de DJI Mavic 2 Pro Smart controller drone grijs met afstandsbediening. Een unieke drone die gratis wordt thuisgestuurd en eenvoudig is te besturen. Twijfelt u nog een beetje? Ga eens langs bij de DJI Ryze Tello populairste drone voor een geweldige prijs. U kunt rustig een keuze maken of hieronder direct naar onze partner Bol.com voor de beste prijs.

dji mavic 2 pro smart controller drone grijs

Koop bij bol.com

Een drone met nieuwe features en mogelijkheden

Als we kijken naar de upgrades dan zien we vooral de kracht van deze drone. Daarnaast is de afstandsbediening ook vernieuwd en dat maakt het tot 1 van de beste drones ter wereld. Ook is de camera zo goed dat deze een diafragma van f/2.8 tot f/11 bezit. Klik hierboven direct op de button en kies de drone die bij u past.

DJI Mavic 2 Pro Smart Controller Drone Grijs

Wat zijn nog meer voordelen van de Mavic 2 Pro? U kunt de beste foto’s maken nu ook wanneer het donkerder wordt en kunt dus de omgeving precies in kaart brengen. Daarnaast is het mogelijk om de drone op de vouwen zodat deze overal mee naar toe kan worden genomen. Een ander groot voordeel is de snelheid van 72 km/h. Heeft deze dan helemaal geen nadelen? Jazeker wel! Het opladen duurt 70 minuten.

  • Mavic drone met camera
  • 72 km/h als we het over snelheid hebben
  • Het opladen van de accu duurt 70 min –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *