santini e-capri matzwart 45km-u scooter

Santini E-capri Matzwart 45km-u Scooter

Koop hier de Santini E-capri matzwart 45km-u scooter welke in diverse kleuren is te verkrijgen. Wij hebben verschillende in onze scootershop. Deze E scooter is gouds om in te stad te touren. De basis voor deze is gelegd in het jaar 1960. In Roma stond op iedere hoek van de straat wel een retro scooter.

Het fenomeen retro scooters stampt uiteraard af van de Vespa scooters. De lampen voor en chrome afwerking zorgen voor een indrukwekkende binnenkomst met deze e-scooter. De brandstof in deze is een accu dus weg met de benzine 95 loodvrij. En het betreft een scooter met maximale snelheid van 45 km/h. U heeft dus wel een helm nodig om de Santini te besturen. Een pittige en retro uitstraling met een goede accu.

Santini E-capri Matzwart 45km-u Scooter

Deze is te verkrijgen in onze scootershop in diverse kleuren. Zoekt u naast deze zwarte een andere kleur? Bekijk deze dan in de kleuren wit en blauw, wit en oranje, champagne en roze. Zoekt u een andere retro scooter? Bekijk dan eens de Iva E-go S8 matblauw welke ook een E-scooter is. Al onze scooters hebben de retro uitstraling die zo populair is geworden. De prijzen van de Iva scooters ten opzichte van de Vespa scooters liggen gigantisch laag.

Alle scooters bij onze partner Bol.com worden geleverd met kentekenbewijs en registratie om zeker te zijn dat u direct te weg op kunt. Uiteraard kunt u deze scooter ook nog personaliseren met een windscherm en andere scooter accessoires. De kwaliteit van de scooter is geweldig u kunt dus met een gerust hart kopen. Uiteraard wordt deze gratis thuis afgeleverd. U kunt al binnen een paar dagen gebruik maken van deze fantastische scooter.

Santini Elektrische Scooters

Onze scootershop is inmiddels voorzien van een aantal e units. Ideaal als u liever niet teveel geld wil uitgeven voor bijvoorbeeld een Vespa dan is de Iva scooter een prachtige oplossing. Een fraai uiterlijk en een lange levensduur zijn belangrijk. Bestel vandaag nog een Santini en u kunt als spoedig gebruik maken van deze veilig scooter. Deze worden namelijk al jaren getest op veiligheid en comfort. Waarom is de e-scooter zo goedkoop? Het merk is minder bekend maar de materialen zijn van een geweldige kwaliteit. Een goedkope Iva scooter met een perfecte kwaliteit. Een hele andere goedkope scooter is de Iva Lux electric zwart.